keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Valoa pimeyteen

Vähän pidempi aika viime postauksesta, mutta nyt jo hymyilyttää - sairasloma on ansioituneesti ohi ja arki aloitettu.Itseasiassa asiat onnistuivat melko hyvin, sairasloman päätyttyä alkoi välittömästi uusi työ ja selkäkin todettiin lopputarkastuksessa hyvin toipuneeksi. Näistä inspiroituneena kävin tänään ostamassa maalausvälineitä, jotta saan huomenna jatkettua alakerran "loungen" maalausta.

MUTTA sitä odotellessa olen alkanut sisustaa kotia joulukuntoon.... Puolisko ei tästä jouluhääsäyksestä välitä, enkä itsekään ole joulukoristeita/tms harrastanut juurikaan aiempina vuosina. Tänä vuonna joulun odotus alkoi kohdallani jo aikoja sitten, tiedä sitten mistä johtuu - ilmeisesti tämä talo sekoittaa mieleni. Näin ollen olen ostellut lyhtyjä, jotka ovat nyt ulkona ja molemmissa eteisissä (nappaan kuvat kunhan saadaan pikkueteisen lattia tehtyä valmiiksi). Ja nyt olen alkanut laittaa ensimmäisiä SISUSTUSVALOJA. Ei, nämä eivät ole jouluvaloja - VIELÄ. Marraskuun puoliväliin asti niistä käytetään nimitystä sisustusvalot, jonka jälkeen niitä voinee alkaa kutsua jouluvaloiksi. Lisäksi löytämäni glitterporoset pääsivät jo esille.

Kuvia on tulossa lisää, kunhan saan aikaiseksi tilattua ne.
Porot - uudet lempparini
Lisäksi makkarista löytyy itsetehdyt sisustustikkaat, joihin ripustin valopalloköynnöksen.


Vaikka pimeys onkin tylsää ja syksy ei ainakaan itselleni ole niitä mieluisimpia vuodenaikoja, niin tämä valoilla sisustaminen ja jouluun valmistautuminen on kyllä niin kivaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti