keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Sauna kuvina

Vihdoin voin julkaista todisteita siitä, että meillä on jotakin valmista. Joten otetaanpa muutama lähiotos saunasta! Muistellaan aluksi, mistä lähdettiin liikkeelle:

Huomatkaa remontoijan juomavalinta - muumilimppari!

Ruskeaa ruskeaa ruskeaa...
Ja lisää ruskeaa!

 Ja tältä meillä näyttää nyt! *kuvittele tähän se jo vähän tympäännyttävä fanfaarimusiikki*



Vertaa ylläolevaan, on siinä pieni ero!   


Lauteet ja vääränvärinen kiulu+kauha....
Tosiaan, seinissä on nyt sitä paljon puhuttua helmiäisefektiä, Supi Arcticia.Valaistuksen ollessa näin epämääräinen efektiä ei juurikaan huomaa, mutta vertaapa saunavahan ja Arcticin kuvia - kyllä niissä eroa on! Efekti tulee varmasti paremmin esiin sitten, kun asennamme saunaan valolistat nykyisen surkean laudevalon tilalle.

Supi Arctic
Supi Saunavaha



 
Samalla piti tietty fiksata kaikki pikkuyksityiskohdat, kun leikkiin kerta lähdettiin. Joten sävyä saivat samalla myös saunamittari ja vesipadan kansi, ja jälkimmäisestä tulikin tosi kivan näköinen! Saunamittarin sävytys sen sijaan oli huono idea, sillä nyt siitä ei näe numeroita... Ihan vaan, jos mietit samaa: DON'T DO IT! 

Lisäksi verhot pääsivät takaisin ikkunan eteen, alla kuva niistäkin. Pidän tuosta sävystä, mutta minulla on myös varmuuden vuoksi mustaharmaaglitter-verhot odottelemassa, jotka saattavat jossain kohtaa päätyä tähtiverhon tilalle, jos kuosi alkaa tympiä. Eli luultavasti viimeistään ensi viikolla, mikäli itseäni yhtään tunnen...!




Sellainen siitä sitten tuli, mitäs tykkäätte?





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti