sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Välillä täytyy lähteä pois, jotta on kiva tulla takaisin

Viikonloppuna vietin blogin suhteen hiljaiseloa, sillä oltiin reissussa torstaista lähtien. Napattiin karvaiset lapset mukaan ja lähdettiin kuluttamaan joululahjaksi saatua kylpylälahjakorttia Laukaan kylpylähotelli Peurunkaan. Ai että, kyllä oli kivaa!

Ei hullummat maisemat koirien kanssa lenkkeilylle...

Jälkkärini. Namnamnamnam!!
Käytiin vähän kylpemässä, keilaamassa ja syömässä. Oli muuten ensimmäinen kerta, kun sain puoliskon kanssani kylpylään uimaan! Itse kun rakastan vedessä lillumista, oli kiva saada myöskin hänet lillumaan kanssani. Ja koiratkin tykkäsi, tottakai. Pääsivät viereiseen järveen uimaan ja kuivattelivat itseään meidän sängyssämme sinä aikana, kun olimme itse viettämässä iltaa... 

Perjantaina suunnattiinkin Mäntyharjulle puoliskon sedän mökille viikonlopuksi. Ja kyllä oli vilskettä, meidän tyttöjemme lisäksi paikalla oli myös kaksi muuta koiraa ja kissa. Käytiin myös toisen sedän mökillä, jossa sielläkin oli koiranpentu! Ihania otuksia kaikki kyllä, jokainen otus on vatipää omalla tavallaan.

Itse harmikseni missasin puolet viikonlopusta lihasrelaksanttien takia, sillä olin koko ajan älyttömän väsynyt. Näin ollen joko istuin henkisesti jäätyneenä paikallani tai nukuin... No, toivottavasti ensi kerralla saan olla ilman mitään vaivoja ja voin olla hieman sosiaalisempi!

Kaikki varmaan tietävät sen sanonnan; There's no place like home. Olen täysin samaa mieltä. Onhan se kiva olla reissussa, mutta on myös aivan ihanaa tulla omaan, kaaosmaiseen ja sotkuiseen kotiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti