torstai 10. huhtikuuta 2014

Kattokruunu (on my mind)

Taas tällainen kunnon työpäivä: Aamulla töihin, päivällä kotiin suihkussa käymään, työhaastatteluun ja toiseen työhön. No, onneksi huomiselle ei ole toistaiseksi suunniteltu mitään muuta, kuin maalipurkin ostaminen ja kaverin kanssa kahvittelu. Niin ja se tärkein suunnitelma: aion nukkua kuin pieni porsas juuri niin kauan ku huvittaa.

Voitte siis kuvitella, että tänään en ole (enkä aio) rempannut mitään. Eilen laitoin sen vikan lattialakkakerroksen, niinkuin uhosinkin. Huomenna ajattelin maalata sen tiiliseinän pätkän, joka sitten eilen jäikin tekemättä, koska päätin lähteä ostamaan pesusieniä (Kyllä, se tosiaan tuntui maalausta tärkeämmältä asialta). Muutoin olkkarissa alkaa olemaan minun osaltani aika valmista, ja on puoliskon aika astua kuvioihin - sähkötöitä, oven karmeja ja ikkunalautoja... Onneksi hänellä alkaa sopivasti pieni loma, tietää sitten mihin se kuluu!

Vaikka työ ei ole edistynyt, olen kuitenkin ajatustasolla edistänyt sisustamista. Sohva ja sänky meillä tosiaan on jo ostettuna, mutta kaikki muu uupuu. Tai no, onhan noita vanhoja huonekaluja, mutta tiedä sitten kelpaavatko ne enää...

Huonekaluista tiedän kyllä sen verran, että makkariin tulee jonkinlainen senkki. Tällä hetkellä siellä on suurehko, talokaupan mukana saatu vaatekaappi, joka saa sinne myös jäädä toistaiseksi, mutta väistynee sitten joskus pois senkin tieltä. Lisäksi sain erään FB-ryhmän kautta kaksi käytettyä yöpöytää, jotka aion tuunata. Myös sängynpäädyn teen itse, sitä varten olen jo ostanut valkoista keinonahkaa. Muut seikat on vielä pohdinnassa...

Olkkariin sen sijaan ollaan ostettu suurehko (ja niin ihana!) ruskea divaanisohva. Sen lisäksi aion askarrella ruokapöydän ja arvoesinevitriinin itse (arvoesine = muumimuki). TV-tasoa olen himoinnut kodin ykkösestä, mutta sitä täytyy vielä hieman mietiskellä.

MUTTA se, mitä olen tämän päivän mietiskellyt: Kattokruunu. Myönnän, etten ole niistä ikinä ennen pitänyt, KUNNES näin jossain nettisaitilla aivan ihanan, hieman erikoisemman mallin, jota en tietenkään enää löydä.. Mutta jotain tällaisia olen pohdiskellut:


Suosikkini!

Tämä voisi (ehkä?) olla sellainen, josta puoliskoni ei saisi slaakia?

Jotenkin kiva, mutta jotenkin nuo varjostimet häiritsee. Vai häiritseekö?

Kuvat lainattu lamppukauppa.fi-sivustolta.  Kommenttikenttään saa laittaa mielipiteitä tai vinkkejä, mistä voisin tuollaisen tyyppisiä löytää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti