tiistai 15. huhtikuuta 2014

Inspiraatio a'la sorkkarauta

Töitä on tänäänkin tullut painettua aamusta iltaan. Yllätyksekseni menin illalla suunnilleen ysin maissa kotiin, josta löysin puoliskoni riehumassa sorkkaraudan kanssa.. Siis positiivisessa mielessä riehumassa, tämä oli taas näitä inspiraatioita. Vuorossa siis inspiraatio nro 2: Leivinuuni.



Muurari meillä kävi tosiaan viime viikolla tekemässä suunnitelmia leivinuunin suhteen. Siihen tehdään melkoisia muutoksia, mutta niitä ennen se pitää valmistella, eli ottaa huuva (se "katto") pois, metallilevy + paistilevy/mikälie pois ja hioa tuo ah-niin-ihanan-kamalan-oudon-vihreä maali pois. Ja tänään sitten kello kahdeksan jälkeen miekkonen oli päättänyt, että sorkkarauta käteen, koska nyt lähtee huuva.

Ensimmäisenä lähtivät paistolevy ja seinää vasten oleva metallilevy.

On se nätti...!
Seuraavaksi olikin vuorossa itse huuva. Jos muuten sinulle joskus tarjotaan mahdollisuutta purkaa huuvaa sorkkaraudan kanssa, suosittelen - Se on meinaan aivan mahtavaa aggression purkua! Alla voitte nähdä kuvia huuvan poistoprojektista, tosin kuvat ovat valitettavan pimeitä, johtuisikohan kenties palaneesta kattolampusta ja projektin toteutusajasta..?






Yllättävän nopeasti se sitten tulikin purettua, tosin nyt koko hökötys näyttää aivan järkyttävän kamalalta.... Kuvasta ei enää selvää saa pimeyden takia, mutta jos kuvailisin sitä yhdellä lauseella se olisi: Kasa tiiltä, jonka päällä on reikä katolle. Nothing more at the moment... Toivottavasti tilanne korjaantuu muurarin käytyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti