keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Pientä uutta kivaa ja elämäni pahin virhe


Pitkästä aikaa tekstiä tännekin! On mukamas ollut niin kiire, että on jäänyt bloggaaminen väliin. Mutta nyt on tarjolla kuva-armeija, aiheena muuttunut alakerta ja pienet sisustusilot. Enjoy!

Alakerrasta tosin sen verran, että täydellistä kokonaiskuvaa en voi antaa, koska olen pessyt pyykkiä niin paljon viime päivät, että niitä kuivuu melkein katossakin. Mutta eiköhän näistäkin kuvista jotain itua saa..

Aloitetaan siitä, millaista siellä oli. Puupaneelia seinissä ja katossa. Ihanan kellastunut väri, joka suorastaan tukahduttaa ennestäänkin matalan tilan.


Katon maalasin kolme kertaa valkoisella kattomaalilla, seinät lakkasin niin ikään kolme kertaa Teknoksen Helo Aqua- lakalla. Miksi kolme kertaa? Koska halusin tasaisen kauniin valkoisen sävyn. Alla olevassa kuvassa pikku eteinen. Seinissä lakkaa yksi kerros, siksi puu vielä paistaa pahasti läpi ja jälki on epätasaista.

No okei, ei tuo kuva muutenkaan ole maailman kaunein...
Seuraavassa kuvassa pikkuvälähdys samasta kohteesta uudistettuna.


Verhon takana sijaitsee lämminvesivaraaja, jostain syystä ensimmäisen kuvan kulahtanut rätti ei inspiroinut... Joten Jätti-rätistä uusi kangas tilalle ja luotto-ompelija, eli äiti, töihin.. (btw, kiitos äiti!) 

Ja tottakai, innostuin ostelemaan hieman sisustustarvikkeita nyt, kun vihdoin sain alakerran valmiiksi. Yhtenä ostoksena LOVE-naulakko, löyty Ikeasta.



Lisäksi pikkueteisestä löytyy kulku saunaan, jonka ovea koristaa myöskin pieni metallinen kyltti. No okei, tämä kyltti on ollut meillä jo jonkin aikaa, mutta en ole muistanut kuvata.

Ja sitten se "lounge", eli kodinhoitohuone, eli tietokonehuone... Miksi sitä haluaakin sanoa. Sen seinää koristaa myöskin uusi naulakko, jonka löysin jo talon oston aikana erään sisustusliikkeen loppuunmyynnistä. Näin kauan se on odotellut paikkaansa, ja nyt se vihdoin löytyi!


Ylläolevasta kuvasta voi myös huomata erään toisenkin uutuuden. Uutuuden, joka tunnetaan myös nimellä elämäni suurin virhe. Eli tietokone.


Se on tähän asti majaillut yläkerran pikkuhuoneessa, mutta koska läppärin käyttövuorot aiheuttivat kiistaa, päätettiin hankkia pikkuinen tietokonepöytä portaiden alle. "Sitten voidaan käyttää tarvittaessa myös pöytäkonetta"  Noin sen PITI mennä. Sen sijaan, mies löysi pitkästä aikaa kaikki mukavat tietokonepelit, leffat ja ties mitkä... Olen parin päivän aikana noin 59 kertaa uhkaillut heittäväni tietokoneen näytön lattialle tai pesukoneeseen. Vielä en ole sitä tehnyt.

Ja sitten viimeinen, eräänlainen loppukevennys. Tämäkin taulu on ostettu jo ennen talon avainten saantia, sillä rakastuin tähän heti. Se edustaa juuri sellaista hieman irstasta kettuilevaa huumoria, jota rakastan. Se on ollut kadoksissa tähän aamuun asti, kunnes sattumalta löysin sen eräästä laatikosta - JEI! Ei muutakuin miekkosen kritisoimaa sinitarraa hakemaan ja taulu vessan oveen. Jostain syystä tulen aina hyvälle mielelle, kun luen sen...


Sellasta meillä! Ensi kerraksi otan kuvat pyykittömästä loungesta, jotta saan vihdoin julkaistua, miten upealta siellä kokonaisuudessaan näyttää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti