maanantai 5. tammikuuta 2015

Getting there....

Projekti makkari alkaa jo olemaan aika hyvässä vaiheessa! Seinä on nyt kitattu (itseasiassa kahdesti) ja maalattu. Kahdesti siksi, että ensimmäisellä maalaamisen jälkeen huomaa hyvin, missä kohtaa on vielä epätasaisuuksia, joten kittasin ne kohdat toistamiseen. Nyt seinässä on toinen maalikerros, ja kohta menee vielä kolmas, jotta viimeisetkin epätasaisuudet peittyvät. 

Ensimmäinen kittaus
 Ihmeen kivuttomasti tämä on mennyt. Jossei makkarin vaatekaaosta lasketa, ei muualta edes huomaa, että remppa on käynnissä taas. Ihmeen siististi saatu hoidettua tämä homma.


Vikan maalikerroksen jälkeen puolisko saa laittaa tuon kuvassakin näkyvän seinäpistokkeen umpeen, jonka jälkeen saadaankin vaihtaa sänky uudelle paikalleen - HIPHEI! Sitten on edessä enää kahden kaapin kasaaminen.... Odotan sitä jo innolla. (NOT.)

En haluaisi mitenkään uskoa, että huomenna on loppiainen, joten joulu on periaatteessa virallisesti ohi. Kuusi oli kyllä pakko viedä ulos jo tänään, koska ne kaikki perhanan neulaset alkoivat tippua... Ja sittenhän ne tippuivatkin kun otin koristeet pois. Argh. Muuten meillä on vielä täysi joulu - tonttukoristeita, kynttilöitä, piparkakkutalokin. Ja suurimpana ylpeydenaiheena pihakuusi, johon sain himoitsemani valot jouluksi. Ah, silmä lepää. (Kuvassa näyttää pieneltä, se on arviolta 8metrinen todellisuudessa.)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti