keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Makkarin remonttikaaos

Huhheijaa, meillä on melkosta tohinaa ollut viimeaikoina. Makkarin remppa on nyt (onneksi!) valmis, mutta rempan jälkeinen kaaos vaan jatkuu ja jatkuu...

Etenkin kun haettiin kaikki huonekalut Ikeasta. Ne pahvilaatikot... Vein palkkiona kaikki laatikot kerralla pois, hyvä että ne mahtuivat (oikeasti!) tilavaan autooni! Mutta nyt on makkari komeessa kunnossa, siivoomista vailla kylläkin. Vaatekaapit kävin KAHDESTI läpi, ja sen tuloksena sain vietyä roskiin/kirppikselle melko lailla vanhoja vaatteita.

Mutta back to the project: seinä tuli kitattua ja maalattua kahdesti. Ja tässä (muistaakseni) ennen vikoja korjailuja otettu kuva. Ihan ok seinästä tuli, ja edelleen rakastan tuota värisävyä. 


Mutta sitten se kivoin osuus. Hiontapölyä, suojausmateriaalia ja roskia ympäri kämppää. Vaatteet kasassa siellä mihin ne saatiin mahtumaan. Ja kaiken seassa yrität kasata uusia huonekaluja! Ei ole tainnut ikinä ennen vastaavaa kaaosta meidän makkarissa ollut, jos et usko, kohta uskot....





Niin järkyttävän näköistä että se on jo huvittavaa. Olen kuitenkin loistava keksimään tekosyitä siivouksen siirtämiselle... Mutta joo, ehkä loppuviikon aikana se tarvitsisi jo tehdä..

Valmiita kuvia huoneesta en vielä voi laittaa, koska siivous ja sisustelu on vielä viimeistelyä vaille. Mutta voin kertoa, kyllä se vähän muuttui... Kuvat saatte seuraavassa postauksessa!

2 kommenttia: