maanantai 16. helmikuuta 2015

Kuormalavoista puutarhaan

Olen vihdoin päässyt joulumodesta irti, ja nyt on täysi into suunnitella tulevaa kevättä ja kesää. Ja mikäs parempi keino toteuttaa tätä intoa, kuin Pinterest.

Ensimmäinen työ tulee olemaan kukkamaat, istutukset ja terassin kaiteiden teko. MUTTA ne muut, loputtomat suunnitelmat... Olen hurahtanut kuormalavojen kierrätysideoihin, joten kaikki seuraavat tulevat olemaan niitä.

Ensinnäkin terassi. Sille tarvitaan jokin siisti polku. Itse en innostu betonilaatoista, vaan haluaisin materiaalin olevan puuta. Tietty voitaisiin rakentaa kunnon polkukin, mutta jotenkin jokin "maanläheisempi" vaihtoehto olisi kiva...

Esimerkiksi tällainen polku.
Tai tällainen?
 Ja sitten aita. En tosin ole varma, tuleeko aita tänä kesänä... Kierrätysmateriaaleista tehtynä voisi tullakin? Tässä kuormalavoista tehty, ah-niin-upea-aita.

Aita1
Ja toinen. Todella tyylikäs aita, sitä en tiedä saisiko itse kuormalavoista yhtä tyylikästä lopputulosta?

Aita2
 Olen jo pitkään halunnut tuhertaa meille kuormalavoista sohvaryhmän. Joko alakertaan tai ulos, ja edelleen aion sen toteuttaa. Niin yksinkertainen, mutta todella hieno!

Sohvaryhmä
Ja tietty puutarhaistutuksia... Tuo yrtti-istutusidea on mielestäni todella hauska!



Lisäksi haaveilen kuormalavoista tehdystä puutarhasängystä. (En tiedä mikä tuon virallinen nimi on...) Puolisko jopa jossain kohtaa jo ideoi tällaisen toteutusta kanssani!



Ideoita kyllä riittää, ja tämä on vasta alkua. Kuormalavoilla tehtynä voisi toteuttaa itseään edullisemmin ja luovemmin kuin marssimalla kauppaan ja ostamalla valmiin tuotteen. Tai näin ainakin itse ajattelen. Lisäksi saa kiristettyä hermoja lukuisia kertoja, kun keksii uusia "luovia projekteja".....



Kuvat: Pinterest.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti