keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Yöpöytien tuunaus

Ilokseni voin todeta, että jälleen yksi pikkuprojekti valmistui! Kyseessä ovat yöpöydät, jotka tuunasin sisustukseen sopiviksi.

Olen koko yhteiselomme ajan etsinyt meille samanlaisia yöpöytiä, mutta en ole niitä koskaan raaskinut ostaa. Tällä kertaa kävi tuuri, sillä kaksi yöpöytää eivät maksaneet minulle sentin senttiä - kiitos Facebookin tavarankierrätysryhmän! Tällaiset yöpöydät siis olivat:

Tiesin alusta alkaen, että haluan pöydistä valkoiset. Lisäksi vetimiin halusin jotain pikkublingiä, mutta kuitenkin sen verran rajallisesti, ettei puolisko saa kohtausta... Joten ei muuta kuin maalaamaan!


Sisätilojemme ollessa täydellisessä kaaoksessa päätin maalata pöydät ulkona, siellä kun on tilaa! Tosin voin kertoa, että kannattaa vähän tarkkailla säätä... Yhtenä iltana puolisko oli pelastanut pöydät sateelta, kun olin ne sinne unohtanut.. HUPS?

Maalina käytin Teknoksen kalustemaalia, Futura Aqua 40. En kuitenkaan halunnnut puhdasta valkoista, vaan inan pehmennetyn sävyn, jota käytän myös muualla talomme maalailuprojekteissa. Näin ollen minun ei myöskään tarvitse ostaa montaa eri purkkia, vaan voin käyttää samaa tuotetta, samaa sävyä missä tahansa. Näppärää!

Näppärästä kaukana sen sijaan oli vetimen ostaminen. Löysin netistä ihania, persoonallisia nuppeja, mutta niiden postitus olisi ollut tuhottoman kallista. Kerran kävin Bauhaussissa muilla asioilla, ja löysin nupit sieltä! Hintaakin oli vain pari euroa kappale.

No mutta enivei, viisi kerrosta maalia sitten tuli pöytiin tuhrattua. Ihan vain sen takia, että lopputulos ei koskaan minua miellyttänyt. Onneksi tuon viidennen kerroksen jälkeen olin tyytyväinen!  Tältä ne siis näyttävät *fanfaarimusiikki*


Lähikuva nupista

On niissä vähän eroa!

Seuraava pikkuprojekti alkoi tänään, raportoin siitä jahka se valmistuu! Nämä pikkuhommat on kaikkein mukavimpia, koska niitä voi tehdä silloin kun pystyy/jaksaa/viitsii, eikä tarvitse stressata turhia. Tosin pahaa näissä on se, että näihin jää koukkuun! Aina on keksittävä uusia pikkujuttuja, jotta pääsee väkertämään. Ei se vielä haittaa, koska kämppä on vielä suht tyhjillään. Vuoden päästä täällä voi olla tilanne toinen!









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti