maanantai 16. kesäkuuta 2014

Project: baby poo

Ah, ihana viikonloppu takana - oltiin juhlimassa puoliskon serkun häitä. Hienot puitteet, hyvää ruokaa, kaunis hääpari jan hauskaa seuraa. Juhlittua tulikin oikein olan (tai pitäisikö sanoa selän) takaa, ja sen huomaa.. Hyvä että kävelemään pystyy, mutta kerran sitä vain juhlitaan.

Väsymystä on ollut melkoisesti tänäänkin ilmassa, joten suuria edistysaskeleita ei tosiaankaan ole tapahtunut. Päätin kuitenkin viimeistellä taas yhden pikkuprojektin, jotta tulisi edes jotain tehtyä. Näin ollen tällä kertaa projektina oli ulko-oven maalausprojektin loppuunsaattaminen. Kyseinen projekti on ollut tiedossa talon ostosta asti, sillä en ikinä ole ollut erityisen viehättynyt tästä sävystä, jolle en keksi muuta vertauskohdetta kuin vauvankakka.
Before
Maalina toimi Futura Aqua 40, puolikiiltävä kalustemaali. Tarttui kyllä yllättävän hyvin, vaikka ehkä hieman pohjatöissä laiskottelinkin... Kolme kerrosta maalia kuitenkin vaadittiin, jotta lopputulos kelpasi maalarille.

Alla olevasta kuvasta voitte todeta, että yksi kerros maalia ei IHAN riittänyt...
Seepraovi?   


And ready. Tarkoituksena on maalata vielä ovenkarmit sekä ikkunanpuitteet, koska tämän seinustan maali on jokseenkin kärsinyt... Lopputulos tulee siis vielä hieman muuttumaan, mutta ah, ihanaa - no more baby poo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti