maanantai 9. kesäkuuta 2014

Laiskaa remppailua

Tinttantinttan, taas on hetki edellisestä postauksesta kulunut! Mutta ei sen puoleen - mitään merkittävää kerrottavaa ei edelleenkään ole. Kerrotaan silti edes jotain hömppää!

Viikonloppu sujui pääosin kotona, käväistiin tosin molempien vanhempien luona pikavisiiteillä. Omien vanhempieni luona käydessä puolisko taisi kokea jonkinlaisen heräämisen, tai niin luulen... Äitini nimittäin rakastaa maanviljelyä, ja se onkin hänen tärkeä harrastuksensa, johon isäni on vedetty mukaan. Puolisko sitten kierteli siellä maita ja mantuja näitä viljelyksiä katsellen, ja kotiin tullessamme hän ilmoitti haluavansa oman kasvimaan. Luulin hänen vitsailevan, mutta toisin kävi... Tunnin kuluttua pihallamme oli jo pari viljelypalstaa kaivettuna, jotka nyt odottelevat multakuorman saapumista.

Minä en valita, ihanaa jos hän edes hieman innostuisi tästä puutarhanhoidosta niin kuin minäkin!

Itse olen tehnyt lähinnä maalaushommia, joista suurin osa on kuvaamatta. Tässä kuitenkin yksi (keskeneräinen) projekti: Terassikalusteiden käsittely. Kuvassa näkyvä pöytä on jo valmis, edessä oleva laatikko on kertaalleen käsitelty, takana oleva loota sen sijaan käsittelemätön. Ihan kiva saada pienellä työllä suht isoja muutoksia, sillä tuollainenkin värimaailman muuttaminen tekee heti yleisilmeestä siistitymmän.


Mutta muuten ei olla tehty yhtään mitään. Puolisko varmaan tällä viikolla jatkaa keittiön sähköjen vetämistä, itse yritän puuhata maalaustöiden parissa lisää. Siivotakin pitäisi...

Ja mitäs ne meidän karvaiset lapsoset? Pipa rakastaa kesää, kuumuutta ja etenkin uimista. Tuo pikkupirpana sen sijaan istuu varjossa ja alkaa murjottaa, jos joutuu uimaan... Sinäänsä hauska, että Pipa toimii minun uintikaverinani samalla kun Dana voi istua puoliskon kanssa kuumuutta pakoilemassa! Lisäksi uudesta sohvasta on muodostunut heidän lempipaikkansa (yllätys....)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti