maanantai 23. kesäkuuta 2014

Mirror mirror on the wall...

Taas on yksi juhannus takanapäin. Olen yleensä viettänyt sitä mökkimaisemissa, mutta tänä vuonna jäin kotioloihin selkäkipujen vuoksi. Puolisko tosiaan lähti viettämään mökkiviikonloppua sukulaistensa luo, ja luulen, että hän potee jonkinasteisia jälkioloja vielä pari päivää - sen verran railakasta oli tainnut olla... Itse sen sijaan vierailin veljeni ja hänen vaimokkeensa luona syömässä ja paljuilemassa, samassa tuli myös vanhempia tavattua. Mukava, joskin edellisiin verrattuna hyvin rauhallinen juhannus siis! Vaikka juhlittua ei tullut, syötyä tuli! Olen vieläkin lievässä ähkyssä... Seuraava kuva ehkä paljastaa syynkin tähän oloon:



Siinä nimittäin yöttömän yön "kevyt" yöpala. Pirun hyväähän tuo oli, mutta sitä tuli syötyä ihan liikaa! Tosin jos joku tuota minulle nyt tarjoisi, söisin! (Heheh, porsas...)

No mutta, palataan taas siihen remonttiin, josta tämä blogi yrittää kertoa! Juhannuksena en pienen siivoilun lisäksi tehnyt oikeastaan mitään, KUNNES sain lauantaina idean: Eteisen ikkuna. Sille on tehtävä jotain, ja heti. (ofkoors.)


Tässä siis kyseinen projekti ennen... Tuo ikkuna osoittaa toiseen eteiseen, jossa se on peitetty verholla. Eli toisinsanottuna, täysin turha yksilö. En kuitenkaan halunnut laittaa tuohonkin verhoa, vaan kaipasin siihen jotain muuta, joka ehkä jollain tasolla avartaisi pikkuriikkistä kylmäeteistä. Ja mikäs sen paremmin sen tekisi, kuin peili.

Projekti alkoi ikkunan teippauksilla, jonka jälkeen maalasin ikkunan pokat kahteen kertaan valkoisella kalustemaalilla. (Sillä samalla monikäyttömaalilla, jota löytyy muun muassa yöpöydistä..) Sitten vain teipit pois, ja peilikalvoa päälle! Tosin se olikin sitten hieman epämukavampaa.. Kaikki pikkuryppyset nimittäin näkyvät lopputuloksessa, joten se on saatava kerralla paikalleen. Yksin tehtynä se ei ole kovin helppoa... Kahden hukkapalan ja noin 57 kirosanan jälkeen kalvot olivat kuitenkin paikallaan, ja lopputulos näyttää pitkälti tältä:






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti