maanantai 2. kesäkuuta 2014

Pikku paketin saapumispäivä

Hyvää alkanutta viikkoa! Meillähän viikonloppu meni hyvin rauhallisesti, sillä oltiin molemmat melko väsyksissä. Mutta tänään jatkuivat työt!

Kaverin kanssa jatkettiin tänään pihahommia, eli kivihommia taas. Tällä kertaa melko vähän, koska päätettiin reunustaa vain kasvimaan ympäristö tänään - muu päivä kulutettiin maalaustöissä, mutta niistä kuvatodisteita ei tänään tipu!

Sen sijaan kuvallisia todisteita on luvassa uudesta sisustuselementistämme, joka saapui (vihdoin) tänään! Hätkähdin pakkaukset nähdessäni, sillä kaksi pakettia täyttivät koko olohuoneen... Kuljetusfirman miehetkin pelottelivat toteamalla: "Näitä on vielä neljä lisää!"

No ei ollut, thank god. Perhana kehtas huijata.

Kyllä noita paketteja avatessa mietti, että tuleeko tämä ikinä mahtumaan sille tarkoitettuun paikkaan... Tilaus kun suoritettiin jo helmikuun puolella, joten olimme unohtaneet jo sohvan kokoluokan... (ja itse olin kyllä unohtanut lähes kaiken muunkin, paitsi ruskean värin.)

Sohvan nähdessäni tosin muistin samantien, miten sen värin kanssa tuskailtiin; kokonaan kangasta, mokkanahkaa vai kiiltonahkaa, kuviotyynyä vai ei tyynyjä... vaivaivai...(kunnia sille äärimmäisen kärsivälliselle myyjälle - kestit painajaisasiakkaita hyvin!) Mutta tämä lopputulema on kyllä vähintäänkin mieluista!

Ja onneksemme sohva myös mahtui täydellisesti paikkaansa. Tosin se oli lievästi isompi, mitä oletimme... No, eipä tuonne paljoa muuta tarvitsekaan mahtua!
 

2 kommenttia:

  1. Mahtavan kokoinen sohva :) meillekin on tulossa viikonloppuna viisi metriä kulmasohvaa. Katsotaan kuinka olohuone siitä täyttyy.

    VastaaPoista
  2. Joo, se olikin yllättävän massiivinen... :D Mutta hyvä niin, mahtuupa kerrankin kaikki samalle sohvalle! Tällaisten isojen ostosten saapuminen on jotenkin aivan ihanaa, ne kun muuttavat kerralla niin paljon! :)

    VastaaPoista