perjantai 30. toukokuuta 2014

Ilon päivä - valmis makuuhuone!

TÄNÄÄN on se päivä, jolloin voin VIHDOIN sanoa seuraavan lauseen puhtaalla omallatunnolla: Meidän makkari on valmis!!! JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Koko päivä sitä siivottiinkin, kattoa ja lattialistojen päällisiä myöten, mutta tuli tehtyä. Lisäksi pienet paikkamaalaukset ja ikkunoiden karmien viimeinen lakkaus ja that's it - ei muuta kuin sänkyä hakemaan! Puolisko sen kasasi tuossa illalla, jonka jälkeen ripustin vielä verhot paikalleen. Huoneessa ei siis tällä hetkellä ole muuta kuin verhot, sänky sekä tyhjä vaatekaappi. Mutta tällä hetkellä olen sitä mieltä, että who care's vaikka sisustus onkin vielä vähän vaiheessa, minähän en nuku enää ainuttakaan yötä ullakon pikkusängyssä!

Tässä siis muutamia kuvia makkaristamme, sisustus tulee vielä tuosta kehittymään melkoisesti, mutta pääpiirteet ovat selvillä.

Sängyn vasemmasta reunasta otettu kuva

Vallilan pimennysverhot, tykkään ihan älyttömästi!


Nuo seinät näyttävät kyllä aivan liian tummilta oikeisiin verrattuina, mutta se johtunee pimennysverhoista ja valaistuksen olemattomuudesta. Sitten kun sisustus on kehittynyt, otan vielä paremmat kuvat.

Ovelta otettu kuva.
Ah, vihdoin. Ja maanantaina tulee sohva, joten kohta pääsen sisustamaan myös olkkaria. Keittiö kun vielä saadaan kuntoon niin aletaan olemaan (toistaiseksi) aika hyvässä mallissa.

Otetaanpa tähän loppuun vielä loppukevennys: Kuva alkuperäisestä, samasta kulmasta kuin ylläoleva kuva. Tuo ovi on edelleen olemassa, tosin vaatekaapin takana piilossa. On siinä vähän muutosta... ;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti