tiistai 6. toukokuuta 2014

Oh my keittiö!

Apuaapuaapuaapua! Vähäsen jopa jännittää, HUOMENNA nimittäin on se päivä, jolloin keittiömme saapuu!! Vihdoinkin, tätä päivää on kyllä odotettu. Ja eilen muurarit saivat leivinuunin valmiiksi, siitä tuli muuten todella U-P-E-A! Kuvat tulee sitten muun keittiön ohessa, kunhan se valmistuu.

Tänään ei ole tehty paljoa, mutta keittiö toki valmisteltiin huomista varten. Eilen repisin tapetit alas, joten tänään siivosin jäljet. Lisäksi pohjamaalasin seinät. Toisaalta tuo maalaus oli turhaa, koska kaappeja tulee niin paljon, että seinistä ei paljoa jää näkyviin. Mutta jotenkin se pieni sisäinen ääneni huusi, että kaikki seinät on silti pohjamaalattava. Joten sen tein! Nyt on enemmän tai vähemmän tasaisen valkoista seinissä.  (IHANAA, se karsea oranssitapetti on nyt historiaa!)

Liesikulmaus. Tässä kuvassa maali ei ole ehtinyt vielä muualle kuin ikkunaseinään
Allaskulma - all white!
 Kovin tarkkaa jälkeä en jaksanut tehdä, koska niistä tosiaan suuri osa jää piiloon. Mutta nyt voin nukkua hyvillä mielin, tietoisena siitä, että kaikkialla on valkoista! Lisäksi pintamaalaus helpottuu, kun pohjamaali on paikoillaan. Seinien lopullinen väri tulee olemaan myös valkoinen, tosin kevyesti ruskeaan taittava sellainen.

Lisäksi päätin tänään vihdoin maalata olkkari-makkari-välisen ovenkarmin. Ihmeen paljon jo eka kerros maalia muutti, tosin se vaatii ainakin kaksi kerrosta lisää... Maalisävy on listavalkoinen, joten karmin väri on nyt sama, kuin oviaukkoa ympäröivien listojen. Ja ainiin, nuo valkoiset pisteet karmeissa... Kyseessä ei ole mikään taiteellinen kokeilu, vaan ihan vain ja ainoastaan kitatut ruuvinkannat!
BEFORE
AFTER
Nyt innokkailla mielin odottamaan keittiönkaappeja.... Saakohan sitä edes nukuttua tältä jännitykseltä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti