keskiviikko 7. toukokuuta 2014

VAROITUS: Sisältää keittiöpaljastuksia!

JES! Alakaapit saatiin paikalleen tänään! Ja tietty pieniä mutkia matkassa piti olla, viemäriputki kun oli n. 20cm väärässä paikassa.... Tämän huomattuaan allekirjoittanut soitti paniikkipuhelun puoliskolleen, jonka isä hoiti meille noin tunnissa putkimiehen, onneksi. Ehdin jo murehtia, että asentajan pitää keskeyttää hommat ja sitten odotellaan putkimiestä pari viikkoa.... No, onneksi näin ei käynyt! 

Tuossa meidän keittiössä tulee olemaan sellainen kulma, jossa on liesitaso edessä ja korotus takana. Sen päälle tulee tietty liesituuletin ja maustekaappi, pari avohyllyä ja lasikaappeja. Näiden tekeminen ei ilmeisesti ainakaan asentajan mielestä ole ihan yltiöromanttista.... Mutta koska olen kannustava luonne, totesin hänelle vain: "kyl sää sen ossaat!" Ja perhana, pare olis!

Pari fiksausta tasoihin ja edellä mainittuihin avohyllyihin tehdään vielä huomisen aikana, joten asentaja palaa pelipaikalle perjantaina, toivottavasti tekemään kaikki hommat valmiiksi! Tää on taas tätä yltiöoptimismia, itsellä kun ei ole hajuakaan kauanko moinen työ voi kestää, joten toivotaan että se on perjantaina valmis! Tosiaan, yltiöoptimismi tuli todettua taas tänään kun kyselin asentajalta työn kestoa - Itse veikkasin kolmea-neljää tuntia. No, tämä veikkaukseni aiheutti lievää hilpeytti asentajassa... Koko päivähän siinä meni.
Hyvää on tietty se, että onnistun piristämään muiden päivää hölmöydelläni!
En suostu millään laittamaan tänne kuvaa keittiön tän hetkisestä ilmeestä, pitäähän jotain salassakin pitää. Mutta tässä kuitenkin pari teaserkuvaa....
 Yläkaapit odottavat innokkaina asennusta.

Tällainenkin rakennelma löytyy...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti