sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Pieni työ, suuri ilo!

Suuria muutoksia ei ole tapahtunut, mutta muutami pieni. Ja näinä laiskoina päivinä nämä pikkumuutokset tuntuvat todella upeilta saavutuksilta!

Aloitetaan puutarhasta. Alkuviikolla ollaan tosiaan tehty jos jonkinmoista istutusta, ja aloitteleva puutarhuri sisälläni jo kihisee nähdä tuloksia. Mutta ei, mitään ei näy. Olin jo varma, että kaikki puskanalut ovat kuolleet samantien kunnes...


SE ELÄÄ SITTENKIN!!! Aluksi tosin epäilin tuota rikkakasviksi, mutta muodostelma muistuttaa kyllä vahvasti ympyrää, johon siis siemenet istutettiin... Lisäksi kyhnäsin myös muiden istutusten äärellä, ja kun tarpeeksi kauan siristelee silmiään, voi nähdä pikkuisia vihreitä kasvin alkuja - JEEE!
Tämä EI ole kuvitelmaa, koska pakotin puoliskon tulemaan mukaani ja osoittelin hänelle paikkoja, joissa näitä alkuja näin. Kyllä sekin ne näki! Joten joko ollaan molemmat tulossa hulluiksi tai hän halusi vain miellyttää minua TAI sitten siellä oikeasti kasvaa jotain! (Toivon viimeistä vaihtoehtoa)

Ja sisällä tapahtuneet muutokset. Makkarin ikkunat ja keittiön ovi saivat vihdoin uudet karmit. Nyt siis enää muutamat listat paikoilleen ja karmien maalaus ja that's it! Tosin osa listoituksesta jätetään varmaan toistaiseksi tekemättä, jotta saadaan sänky vietyä paikalleen. Listat puuttuvat enää yhdeltä seinältä, ja sen voi hoitaa, vaikka sänky olisikin paikallaan.






Itse en tänään ole tehnyt muuta kuin tasoittanut hieman keittiön seiniä. Keittiön seinässä oli pätkä, joka purkutöiden ohessa otti melkoisesti osumaa, joten se ei ole ollut kovin kaunis... No, nyt sitä on tasoiteltu ja seuraavaksi sen voi hioa ja maalata. Itsestäni ei kyllä näissä remppahommissa enää mitään merkittävää apua ole, koska selkä ei suostu tekemään yhtään mitään. No, tuleepa edes pikkuhommia hoideltua ja onneksi on ahkera mies ja avuliaita kavereita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti