sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Miniloma in da Stadi

Olen ollut laiska ja päivitellyt blogia suorastaan surkeaan tahtiin. Yleisen laiskuuden lisäksi syytän sairastelua, sillä olin muutaman päivän kunnon flunssakuumevatsatautiyhdistelmässä. Voin kertoa, että kyllä oli mukavaa... No, siitäkin selvittiin ja viikonloppu menikin sitten remonttia pakoillessa Helsingissä. Oltiin puoliskon kanssa minilomalla, jonne lähdettiin lauantaiaamulla ja tultiin tänään illalla.

Hotellihuoneen kanssa kävi melkoinen tuuri, olimme nimittäin varanneet ihan perushuoneen. Hotelliin kirjautuessa meiltä kysyttiin, haluaisimmeko ammeen vaiko suihkun. No, minä tällaisena vedenläträäjänä tottakai toivoin ammetta. Saatiin lopulta huone, jossa oli kuvassa näkyvä makuuhuone, pikkueteinen ja iso kylppäri (missä lopulta oli sekä suihku että kylpyamme) Erityisen ihanaa tästä huoneesta teki tuo parisänky, me kun olemme nyt reilun viikon nukkuneet eri huoneissa ilmapatjan mentyä rikki.


Ekana päivänä käytiin vähän kaupungilla, jossa tosin kierrettiin vain hetki kauppoja. Tämän jälkeen heittäydyin vaahtokylpyyn, ai että!! Otin eväätkin mukaan, tottakai... Vedessä läträäminen on kyllä kivaa, kun ei tarvitse jatkuvasti pohtia, minkäköhän kokoinen lasku tästäkin tulee..


 Ja no, ofkoors, käytiin syömässä. Vaikka aina kuvaan kaiken, mitä syödään, olen luvannut puoliskolle, etten niitä kaikkia ala nettiin tunkemaan. Nyt on kuitenkin pakko, nimittäin jälkkärini oli aivan taivaallinen... Yksinkertainen on kaunista tässäkin tapauksessa: Hillopurkki + suklaamoussea + marenkia + mansikoita + banaaneja = NAM.

Tänään aloitettiin aamu mukavasti Linnanmäki-reissulla, jossa pompoiltiin muutama tunti. Tämän lisäksi käytiin ekaa kertaa elämässämme Sea Lifessa, ihan kiva kokemus sekin!

Ilmeisesti tuo pikkulomanpuolikas teki ainakin itselle hyvää, sillä sain illalla inspiraation alkaa leikata nurmikkoa. Päätin samalla vähän siistiä puutarhaa omalla tavallani. Eli sillä, että nurtsia ajellessa päätin samalla päristellä parin ruman puskan yli. Eivätpä ole nekään enää häiritsemässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti