perjantai 2. toukokuuta 2014

TOP-5

Tajusin tänään, että ollaan oltu talonomistajia melkein kolme kuukautta. Ja heh, rempattu sama aika. Nopeasti se aika menee touhutessa! Aloin miettiä, miten paljon eri tuntemuksia mahtuu kolmeen kuukauteen: Totaalisesta v*tutuksesta aina huumaavaan ilon tunteeseen. Tästä inspiroituneena päätin tänään kerätä eräänlaisen TOP5-listan, niin positiivisista kuin negatiivisista asioista. Joten, pidemmittä puheitta..


Positiiviset hetket TOP-5

1. Avainten saaminen, eli taju siitä, että tämä talo on tosiaan meidän. Voi että, upee fiilis!

2. Lattian viimeinenkin nurkka hiottu, sitä seurasi helpotuksen ja v*tutuksen tunteen järjetön yhdistelmä.

3. Saunavaha irtosi lattiakaakeleista sittenkin! Ja vielä helpolla! WUHUUU!

4. Kolmas ja viimeinen maalikerros seinässä. Ja enää ei (toistaiseksi...) tarvitse maalata, thank god...

5. Tähän asti tehdyt lattiat... They all look so goooooooooooooooood!


Ja koska tässä tehdään remonttia eikä satukirjaa, negatiivisia hetkiä on ollut vähintään yhtä paljon, kuin positiivisiakin...


Negatiiviset hetket TOP-5

1. Se perhanan olohuoneen lattiamaali. Ei irtoo, ei millään. Pelkkä ajatus saa mut vihaiseksi. Ei enää ikinä, ikinäikinä en enää hio mitään ikinä.

2. Saunavahaa pitelevä käsi puutuu, purkki tippuu kaakelille. *kirosanakirosanakirosana*

3. Muuttaminen + remontointi. Ei ikinä hyvä idea, en suosittele. Jatkuva väsymys, kiire ja se kuuluisa v*tutus.

4. Luulin, että lattian hionnan jälkeen ei suurta sotkua enää tule. KUNNES puolisko hioi leivinuunin. Voi luoja sitä pölynmäärää.........!!!

5. Keittiön tavaroiden pakkaaminen keittiöremonttia varten. Mitä ihmettä, vastahan ne purettiin ja nyt ne pitää taas pakata?! Raivostuttavaa. Ja myös tämä pahvilaatikkokaaos kotonamme on todella ärsyttävää. 


Siinä niitä. Huvittavaa miten paljon lyhyessä ajassa voi tapahtua, mutta sitähän tää remppaaminen kai on. Hyvin ollaan kyllä (ainakin toistaiseksi) selvitty, ja vielä on intoa jatkaa. Ja onneksi on, eihän tässä olla edes puolivälissä vielä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti