keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Kivinen päivä

Wuhuu, tänään päästiin leikkimään niiden eilen tulleiden kivien kanssa! Onneksi olen kuvaillut projektia eri vaiheissa, on meinaan melko innostavaa katsoa muutosta - varsinkin kun se on positiivinen!

Tänään laitoimme kuntoon tähän mennessä tehdyt kolme kukkapenkkiä. Aloitetaan vaikka suurimmasta kukkapenkistä, joka tulee tulevaisuudessa reunustamaan terassia. Eli tässä ensin kuva lähtötilanteesta:

Tässä kuvassa sitä tosin on jo hieman levennetty alkuperäisestä.
 Ja tältä kyseinen maa näytti istutusten jälkeen...


Tuossa kukkamaassa tulee siis olemaan muitakin kasveja tuon (upean värisen) alppiruusun lisäksi, sillä siihen on istutettu yhteensä neljää erilaista kukkaa. Nyt vain odotellaan, josko ne alkaisivat kasvaa. Mutta sitä odotellessa, tältä näyttää valmis lopputulos:

Tuota vasenta puolta tullaan vielä nostamaan, mutta multa loppui taaaaaas kesken!
Siirrytään kukkamaa nro 2:n, eli siihen joka sijaitsee alakerran oven vieressä. Tästä näkymästä lähdettiin liikkeelle:

Tuota kuvaa katsellessa oikein hirvittää se työn määrä, joka tuon pusikon poistamisessa oli...
Ja sama maa istutusten ja maan muokkauksen jälkeen... Tuohonkin maahan odotellaan kasvavia kukkasia jo olemassaolevan verenpisaran lisäksi. 


Ja lopputulos.....


Ja kukkamaa nro 3: talon edustalla sijaitseva kaistale. Ja taas aloitetaan siitä, miltä näytti ennen....




Yllä sama kukkamaa eri kulmista. Ylemmässä kuvassa sitä on jo hieman möyhitty. Tämän jälkeen siihen istutettiin mustat surfiniat, sekä pari muuta kukkaa, minkä nimiä en muista. Toivottavasti nekin alkavat kasvaa! 

Tältä se näytti istutusten jälkeen....


Ja lopputulos!
Hankala kuvattava, koska edessä on todella painavia tavaroita. Mutta eiköhän tuosta jotain näe!
Sellaisia! Itse tykkään ihan hirveästi, todella suuren muutoksen kokivat kaikki maat, ja nyt toivotaan, että niissä alkaa kasvaa loputkin kasvit, jotta lopputulos on täydellinen. Olen kyllä varautunut siihen, että ainakin tuohon ensimmäiseksi esiteltyyn kukkamaahan täytyy ostaa pari kukkasta, koska siihen istutetut sipulit olivat todella kärsineitä yksilöitä... Lisäksi ne ovat olleet monesti koirien tassujen alla, joten tuskinpa ne sieltä nousevat.. Odotellaan nyt kuitenkin vielä viikon verran!

Huomenna aion siivota makkarin loppuun ja maalata toisen ovenkarmin. Tarkoitus on saada makkari siihen kuntoon, että perjantaina haetaan sänky. Tämä alkaa olemaan erityisen tärkeää, koska ilmapatja sanoi sopimuksensa lopullisesti irti.... Joten nukkumaan, jotta jaksaa huomenna skarpata!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti