tiistai 13. toukokuuta 2014

Kodin sydän, keittiö.

Noniin, vihdoinkin kuvia keittiöstämme! Kodinkoneet on vielä asentamatta, koska sähkötyöt ovat kesken. Mutta allas laitettiin paikalleen tänään ja keittotasokin sijaitsee jo oikeassa paikassa. Lisäksi tänään saapui kauan (kauan = 4 päivää....) odottamani keittiön kattovalaisin! Aloitetaan kuvashow vaikka siitä.


Tällainen paketti tuli postissa. Hieman pelotti, koska paketti vei melkein koko takapenkin tilan! Ehdin jo huolestua, mutta onneksi tuo paketti sisälsi vielä kaksi muuta pakettia, josta lopulta löytyi
juuri oikeankokoinen, -värinen ja -mallinen valaisin! Kyseessä on siis hyvin yksinkertainen, musta valaisin, halkaisijaltaan 40cm. Erikoisemman siitä tekee sisäpuolelta löytyvä teksti "home is where my heart is" Lamppu oli juuri sellainen mitä toivoinkin, tosin intoilin siitä hieman liikaa, ainakin puoliskon hymähtelystä päätellen...



Mutta sitten, itse keittiöön. Aloitetaan taas muistelemalla, mistä lähdettiin....


 Sellanen pikkukeittiö. Pyökkikaapistot, oranssit seinät, siniset lattiat... No, nyt on vähän eri ääni kellossa... Sotkuisia kuvia, koska remppakamaa on vielä jokapuolella, mutta eiköhän kaapistot noista erotu!


 Siinä suurinpiirtein samasta kulmasta otettu kuva, kuin tuo aikaisempi. Pikkusen erilainen....
Ja katotaas sitten yksitellen eri osia... Aloittaen itselleni siitä rakkaimmasta ja paljon hehkuttamastani kulmasta!



Kuvassa näkyvä valaisin ei ole pysyvä ratkaisu ;)
Siinähän se! Ah, ihana ihana, vaikka itse sanonkin. Keittotaso tosiaan sijaitsee tuossa kulman keskellä, sen takana tuollainen kolmiokoroke. Ylhäällä liesituulettimen päällä maustekaappi, sen sivuilla avohyllyt ja lasikaapit.

Sitten keittiön "oikea siipi"

HUOMATKAA UPEA LAMPPU ;)
Tuohon koloon tulee tietty astianpesukone, sen oikealla puolella on roskikset, ne ovat vain tilapäisesti poissa altaan asentamisen takia. ALTAAN, jota on pakko myös hehkuttaa!

 Kuinka voi tiskialtaastakin pitää näin paljon?? En tiedä, mutta kyllä on komee!

Ja vielä keittiön "vasen siipi"!  Se tosiaan jatkuu kulmasta tuolla pöytätasolla, jonka alle tulevat jakkarat, jotka aion tuunata itse. Tuossa kaapissa sijaitsevat kaksi isointa koloa ovat uunin ja mikron kodit, ylin kolo sen sijaan pieni lisälaatikko. Vasemmalle puolelle tulee tietysti jääkaappi. (VIHDOIN saan täyskorkean jääkaapin!!!)


 Siinä se. Laitan vielä paremmat kuvat, kun kodinkoneet ovat paikallaan ja keittiö siivottu. Saatte sitten nähdä myös leivinuunin. Mutta kyllä näyttää hyvältä, olen totaalisen rakastunut tähän!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti