perjantai 9. toukokuuta 2014

Keittiöpaljastukset, part 2.

Malttamattomuus, se on kyllä paha luonteenpiirre. Keittiöhän on nyt siinä tilanteessa, että kaapit on paikoillaan!!! MUTTA välitilalevy ja muutamat listat vielä puuttuu, joten viimeistely tapahtuu maanantaina. Mutta hittolainen kun ei malttaisi odottaa maanantaihin, siihenhän on melkein kolme kokonaista päivää!

No mutta, tämä aikataulutus meni oikeastaan meidän kannaltamme loistavasti. Leivinuuni ja lattia tulivat valmiiksi ja seinäkin saatiin pohjamaalattua ennen keittiön saapumista. Sitten ekan asennuspäivän jälkeen saatiin purettua sähköt, ja nyt viikonlopun aikana puolisko saa vetää uudet sähköt ja itse maalailen vielä seiniä ennen maanantaita. Loistoajoitus siis!

Jo tässä kohtaa projektia en voi muutakuin kehua asentajaa ja puuseppää. Kaapit ovat täydelliset, juuri sellaiset kuin olemme toivoneet. Lisäksi kaapit tuotiin sisälle asti, itse emme siis periaatteessa ole tehnyt muuta kuin ilmoittaneet, millaiset haluamme. Ja puhumattakaan tämän vanhan seinän tuomista ongelmista; seinät ovat vinot kuin kirjoittajan etuhampaat, joten eräskin kaappi lähti sepän mukana vielä hieman muunneltavaksi, jotta se sopii näiden seinien väliin. Ei voi muuta kuin hattua nostaa, itsellä olisi kyllä tuossa kohtaa lentänyt kaapit ikkunasta ulos...

Ja tämä asentaja. Hän kovasti tuskaili kulma-asennuksen kanssa, mutta Turku-reissuni aikana kulmakaapit olivat paikoillaan, siis parissa tunnissa!  Uskomatonta, enkä kyllä kadu hetkeäkään asentajan ottamista - ei me oltaisi noita ikinä saatu itse paikalleen.

Mutta, nyt sitten odotellaan vielä maanantaihin. Laitan silloin kuvaa lopputuloksesta, mutta otin projektin ollessa kesken yhden kuvan, josta selviää taas hieman enemmän... Tuo kulmarakennelma on kyllä meidän keittiössä se keskeisin juttu, joten ei tämä kuva vielä hirveästi selvennä lopputulosta. Mutta, jotakin edes!


No okei, tässä ei ole edes tasoja paikallaan... No, samapa se, pidetään teidät jännityksessä ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti