lauantai 10. toukokuuta 2014

Where are we now?

Ajattelin tänään koota eräänlaisen tilannepäivityksen tämän hetkisten remonttien tilanteesta. Keittiö kun valmistuu saadaan kaikki projektit suht nopeasti päätökseen, mutta viimeistelyä vaille alkavat muutkin olemaan. Mutta koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tästä lähtee!

Ensin olohuoneen tilanne:


Seinät, katto ja lattia (kynnystä vaille) valmiita. Listoituskin hyvässä mallissa, sillä listat puuttuvat enää yhdeltä seinältä. Myös ikkunakarmit asennettu. Ilmalämpöpumppukin pörheltää paikallaan!

Myös oven karmi alkaa olemaan maalattu, eihän se vaatinutkaan kuin VIISI kerrosta maalia.....


Olohuone on siis oikein hyvässä mallissa. Olkkarin ja keittiön välinen oviaukko on vielä tekemättä, mutta ainakin edellisen oviaukon puolisko sai aika nopsasti tehtyä. Ja tuo oviaukko on kyllä mielestäni aivan ihana, jotenkin niin massiivinen.

Ja mites makkari sitten. Samalla tavalla seinät, lattia ja katto valmiita. Listoitus kahta seinää vaille valmis. Tilapäinen vaatekaappikin seisoo jo paikoillaan! Ikkunankarmit ovat makkarissa vielä vaiheessa, mutta eiköhän nekin piakkoin valmistu. Tällä hetkellä (kuten kuvasta näkyy) makkari toimii keittiön koristelistojen ja katto- ja jalkalistojen säilytyspaikkana..


Tänään laitoin makkariin myös efektiseinää rajaamaan kulmalistat. Kulmalista laitettiin alunperin siksi, etten pitänyt tapetin ja maalin kohtaamispaikan ulkonäöstä.... Mutta nyt kun listat ovat paikallaan, ne toimivat myös efektiseinän korostajana! Myös olkkarissa on samat kulmalistat, nekin näkyvät ylempänä olevissa kuvissa.


 Ja se suurin projekti; keittiö. Tänään allekirjoittanut hioi seiniä tasaisemmaksi ja puolisko teki sähkötöitä. Käytiin lisäksi ostamassa aika coolit spottivalaisimet keittiökaappien alle! En voinut ottaa keittiöstä kuin yhden kuvan, jotta lopputuloksesta ei paljastuisi liikaa, mutta tässä kuvassa näkyy hieman kulman rakennetta...



Ja koska uutisissakin on loppukevennys, lisätään sellainen tähän tekstiinkin. Tai loppukevennyksen sijaan tämä on ehkä ennemminkin kuva-arvoitus....

Etsi kuvasta kaksi koiraa!

Niin ja  muistutus: tämä blogi löytyy myös Facebookista, käykäähän tykkäämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti