keskiviikko 21. tammikuuta 2015

(Taas) Valmis makkari

Vihdoinkin makuuhuone siivottu. Toki vielä jotain pientä kivaa on tekemättä, esimerkiksi sisustus on vielä hienosäätöä vaille. (Eli läjä sisustustyynyjä ja sisustusesineitä hankkimatta, hihii...) Mutta nyt kuitenkin kaikki kasassa ja sain sen vihdoin kuvattua! Ja siis muistin virkistyksenä todettakoon, että tämä on nyt toinen kerta kun makuuhuoneen remontti tulee valmiiksi... Mutta nyt on säilytystilaa!

Eli starting point näytti tältä:


Se sitten rempattiin, jonka jälkeen näkymä oli jokseenkin tällainen:



 Kuvassa näkyvän vaatekaapin takana siis tuo ylimässä kuvassa oleva ovi. Se kipsattiin umpeen, joten kyseinen seinä näyttää nyt tältä:

pahoittelen kuvan pimeyttä!
Sängyn päällä tottakai lapsosten kuvat ja pieni muistisääntö elämää varten.
Sängyn viereen pääsivät myös itsetehdyt tikkaat ja niillä nököttää lahjaksi saatu kani. Huomatkaa myös päiväpeitto, joka meillä vihdoinkin on! Joululahjaksi saatu, ja täsmälleen oikean värinen.


Ja sitten toinen seinä, eli siis se, jossa aiemmin oli sänky näyttää nyt tältä:


 Molemmille omat vaatekaapit ja lipastot. Lipastojen päälle täytyy vielä keksiä jotain sisustushärpäkettä, mutta jotakin sinne on jo päässytkin... Nimittäin niin ikään joululahjaksi saatu valopurnukka ja kirppikseltä löydetyt sisustuspalikat.


Pakko myöntää, että vaikka olin tyytyväinen remontoituun makkariin jo aiemmin, nyt olen totaalisen rakastunut. Tuon vaatekaapin hävittyä tilaa tuli runsaasti enemmän ja makkarista tuli muutenkin paljon käytännöllisempi. Lisäksi sisustusmahdollisuudet avautuivat ihan uudella tasolla. Ah, vaikka remppaaminen osaa olla täysin p**seestä, on se kyllä todella palkitsevaa touhua.

1 kommentti: