keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Uudenvuodenlupaukset

Vuotta 2014 on jäljellä enää muutamia tunteja. Melkoinen vuosi takana; talon osto, remontit, matkailu, koulu... Paljon mukavia muistoja, joiden avulla voi innolla suunnata kohti vuotta 2015.

Uuttavuotta lähdetään kohta viettämään sukulaisille, mutta koska uuteenvuoteen kuuluu lupausten teko, tehdään nyt muutama lupaus myös pelkästään tätä meidän pikku tölliä (=talo) ajatellen. Puolisko on vielä töissä, joten voin lupailla asioita hänenkin puolestaan. (A, voit sitten tästä lukea mitä ensi vuosi sisältää!)


Taloon kohdistuvat uudenvuodenlupaukset 2015 

1. Viimeistelemme sähkötyöt alkuvuonna.  (A, vinkvink...) 

2. Teemme edellisen projektin edes puoleen väliin ennen uuden aloitusta. En viitsi edes vitsailla edellisen projektin valmiiksi saamista ennen uutta, ei tulisi ikinä onnistumaan. Mutta jos saisi toisen edes hyvään alkuun ennen uutta!

3. Pysymme aikataulussa. Suunnitelmien teko onnistuu, aikataulujenkin teko onnistuu. Nyt vielä noudatetaan niitä paremmin kuin ennen!

4. Terassin viimeistely hoidetaan alkukesästä. Kun se on tehty, vietetään terassi- ja grillikastajaiset.  (partyparty!)

5. Remontin teko suoritetaan vähemmällä paniikilla ja harkiten. Tämä koskee erityisesti minua... Ei tarvitse menettää yöuniaan, jos jokin seinä ei valmistu päivässä. Kyllä tässä on aikaa.

Jos nyt edes paria pystyisi noudattamaan, olisi elämä paljon helpompaa.

Mutta nyt, blogikirjoittaja siirtyy kohti uudenvuodenjuhlintaa. As they say in America: Year 2014 was awesome, let the year 2015 be even better!

Hyvää uuttavuotta kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti