maanantai 29. joulukuuta 2014

Remontti jatkuu jälleen!

Eilisessä blogitekstissä kerroin makkarin remppasuunnitelmista. Jotenkin tässä kävi niin, että remppa on jo täydessä vauhdissa. Hups... Sinäänsä mukavaa, että joulusiivous tuli juuri tehtyä ja paikat oli järjestyksessä. Ei ole enää.

Ajateltiin tänään käydä puoliskon kanssa katsomassa mahdollisia uusia kalusteita. Kierreltiin pari kauppaa, mutta kuten suunniteltiinkin, Ikeaan päädyttiin. Malm- lipasto pysyi suunnitelmien mukaisesti, mutta vaatekaapin malli vaihtui toiseksi. Ja loppupeleissä huomasimme työntävämme jättisuuria ostoskärryjä täynnä uusia kalusteita. (Hups jälleen?) Ei muuta kuin kamat autoon ja kohti uutta remonttia.

Makkari nyt
Remontin tarkoitus: tukkia ovi, vaihtaa huoneen järjestystä ja saada lisää säilytystilaa.

Miksi tukkia ovi? Siksi, että siitä pääsee vessaan. Tai itseasiassa siitä aukeaa näkymä suihkukaapin takaseinään. Pikkuvessamme on siis aikoinaan rempattu siten, että siihen on lisätty suihkukaappi ilman sen suurempia seinien levytyksiä. Ilmeisesti kyseessä on ollut hätäratkaisu, jolla on helpotettu vanhan asujan elämää. Tästä syystä ovi jäi kaapin taakse, eikä sitä sieltä huomaa. Mutta tässä kohtaa on selvää, että ovi tukitaan.

Vaatekaappi odottelee ostajaa, joten se on nyt toistaiseksi kätevästi keskellä lattiaa...


Ovi läheltä. 

Ovi jätettiin aiemmin remontoidessa tuollaiseksi karuksi, ilman listoja yms, sillä tosiaan alkuperäiset suunnitelmat poikkesivat melkolailla tästä. Mutta itseasiassa hyvä niin, ei tullut ylimääräisiä irrotustöitä. Puolisko otti kipsilevyjen asentamisen vastuulleen, ja reilussa tunnissa ovi olikin jo ummessa.

Itse päätin helpottaa vaatekaapin tyhjennysurakkaa, ja aloitin kokoamaan ensimmäistä Malm-lipastoa, jotta edes osa vaatteista voitaisiin siirtää suoraan seuraavaan paikkaan. Mutta voi jestas....  En valita Ikean laadusta tai tuotteista, mutta se kasaaminen....



Kasa erilaisia nippeleitä. KAKSIKYMMENTÄVIISI eri työvaihetta! No, ei auta. Työ tuli tehtyä ja itseasiassa kasasin samalla myös toisen lipaston, jotta saamme molemmat omat vaatteemme pidettyä edes jonkinlaisessa järjestyksessä.

Tämän jälkeen alkoikin vaatekaapin raivausprojekti, joka olikin melkoinen työsarka. Lopputuloksena: KOLME JÄTESÄKILLISTÄ vaatteita pois.

Huomenna olisi tarkoitus aloittaa seinän kittaamista. Mutta tässä kohtaa vielä loppukevennys. Juuri läpikotaisin joulusiivottu kotimme ei ole enää niin nättinä. Tässä näkymää makkarista vaatekaapin raivauksen yhteydestä. Apua....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti