torstai 3. huhtikuuta 2014

Crazy in sauna

JOS elämä menisi niinkuin suunnittelee, meillä olisi nyt valmis olohuone ja sauna.
MUTTA sehän ei mene niin. Joten meillä on tällä hetkellä vain keskeneräiset huoneet... Mutta onneksi loppusilausta vailla enää! Saunaan kun uppoaa enemmän aikaa kuin olin suunnitellut, joten projekti myös vähän venyy. Lisäksi (kumma kyllä) välillä on tehtävä muutakin kuin pelkkää remonttia! Esimerkiksi koulutöitä, töitä ja vaikka syödäkin jos sille päälle sattuu!

Pari viimeisintä postausta on ollut kuvattomia höpötyksiä, joten nyt tarjoan korvausta siitä. Nimittäin sneak peek meidän saunasta *tähän kohtaan taas se fanfaarimusiikki*




Kuten kuvasta näkyy, siinä on vielä kolmea väriä. Seinäpaneelit ovat lopullista väriä edustavia, kuvan yläosassa ja lauteen keskellä näkyy vanha väri ja tuo ihana sininen on sitä *piip* saunavahaa... Ja kyllä, maalaan joka ikisen kolon ja nipukan myös lauteiden nurjalta puolelta, vaikka suurin osa jääkin näkymättömiin! Tällaisissa asioissa ärsyttää olla näin perhanan tarkka. Slogan: Hutiloimalla olisit jo valmis olisi paljon parempi kuin tämä nykyinen joka raon maalaaminen....

Olohuoneessa tein tänään vielä viimeisiä perusparannuksia, eli paikkasin ne pikkupikku koloset, joita näkyi kokonaiset kolme kappaletta (HÄRREGYD) !! Tiedän toki, että paikkailu olisi pitänyt finiseerata jo ennen maalailua, mutta nyt tokaa kerrosta laittaessani huomasin, että olin ilmeisesti itse sohaissut ne pari pikku jälkeä siihen seinään. Ja yllätysyllätys, eihän niitä siihen voinut jättää, vaikka itsekin tihrustin seiniä monesta eri suunnasta, ennen kuin edes löysin kyseiset jäljet. (Tämä on sitä hulluutta, josta äitisi sinua varoitti.)

HUOMENNA on siis THE day, jolloin saunan lauteetkin on valmiit. (Oikeasti, aion sutia kunnes ne ovat valmiit....)  Lisäksi optimisti-Jenni huutaa sisälläni, että huomenna myös olkkari saa vikan kerroksen pintamaalia ja toisen kerroksen lattialakkaa!! Toivotaan parasta siis! 

Mutta nyt, uuvuttavan päivän jälkeen on hyvä ottaa karvaisista lapsistamme mallia: 






Ei muuta ku vartalo kerälle ja pää pyyhkeen sisään! Eiku.... No, nukkumaan kuitenkin! Hyviä unia, saunavahan kuvia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti