maanantai 7. huhtikuuta 2014

Taikaa taloon

Hyvää maanantaita kaikille lukijoilleni, joita on jo yli 1500! Wau. Tämä yllätti itsenikin niin totaalisesti, että hurahdin tähän bloggailuun entistäkin enemmän (mikäli se edes on mahdollista...) Joten siitä johtuen, blogin löytää nykyään myös Facebookista, käykäähän tykkäämässä!

Mutta itse asiaan, tänään olkkarissa on tehty pieniä, viimeisiä remppailuja! Ensinnäkin efektiseinä sai ensimmäisen maalikerroksensa.


Before

After
Epämääräiseltähän se vielä näyttää, mutta kyllä se siitä tasoittuu toisen kerroksen myötä. Tai ainakin sen pitäisi tasoittua!

Tässä muuten uteliaille Taika-maalista lähikuvaa, josta voi nähdä sen helmiäisefektin. Eipä se nyt koneelta niin hyvin enää erotu, mutta ehkä siitä jotain käsitystä saa. Ja edelleen on kyllä pakko hehkuttaa ko. maalin ominaisuuksia - se on nimittäin aivan taivaallista käsitellä!



Seinän maalaamisen lisäksi suoritin tänään lattian viimeistelyhionnan ja hion myös kynnyksen. Kynnyshän meillä tehdään leveästä lattialankusta, joten sitä piti hiota aika rankallakin kädellä, jotta se olisi edes suurinpiirtein oikealla korkeudella ja lisäksi siisti. Tarkoitus oli tänään päivän päätteeksi vetää viimeinen lakkakerros lattiaan, mutta jotenkin ajauduin käymään kaupoissa lakkaamisen sijaan... No, ostin sentään jotain hyödyllistä; nimittäin eritasolistat kynnyksiin (ja ihan pikkiriikkisen karkkia, matkaevääksi vain...!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti