tiistai 22. huhtikuuta 2014

Jääkaappi eteisessä, sorkkarauta keittiössä?

Pääsiäisestä selvitty ja takaisin arkeen! Itse vietimme pääsiäistä rempaten, sukuloiden ja grillaten - sellainen sopiva combo työtä ja huvia. Tai no, ei kai koskaan voi olla huvia liikaa..? Oli miten oli, ainakin tuli syötyä paljon. 

Ja mites tää operaatio, jota taloksikin joku kutsuu.. Kyllähän se tästä! Vaikka tuntuu, että viime viikolla ei edistytty juuri lainkaan, saatiin silti pääsiäisenä tsempattua keittiön osalta oikein kunnolla. Ja koska kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa....


Keittiö ennen

Keittiöstä yläkaapit ja osa alakaapeistakin irti


Keittiö purettiin näppärästi parissa päivässä - mitäs sitä turhaan hölläilemään kun työn makuun pääsi! Oma lempiosani ko.projektista oli ehdottomasti kaakeleiden purku. Ei muutakuin sorkkarauta heilumaan ja vihaa purkamaan! Tosin sen näköinen oli seinäkin sitten jälkeenpäin... Piti nimittäin levyttää kyseinen kulmaus kokonaan uusiksi. Hups? 

No onneksi levytys sujuu kuin vanhalta tekijältä, joten levyt olivat seinässä kitattuna suunnilleen tunnissa. Ja nyt todisteita tästä purkutyöstä:

TADAA!
  Kaunista, eikö vain.. Ei ehkä kannata tulla meille kokkailemaan ihan hetkeen. Ainut "keittiö" meillä on tällä hetkellä edelleen aiemmin mainittu haravagrilli. Jääkaappi on ainut käytössä oleva kodinkone, ja sekin sijaitsee eteisessä. Ah, remontin ihanuutta!!

Sain myös vihdoin kuvattua leivinuunin nykytilassaan...

 

Muurari tulee itseasiassa huomenna aloittamaan kyseistä operaatiota, katsotaan millainen siitä tulee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti