keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Swimming pool. For dogs. Oikeesti.

"Se mikä ei tapa, vahvistaa" ei sit muuten pidä paikkaansa! Tai jos joku keksii, miten tohjona oleva selkä vahvistaa, niin kertokoot minullekin. 

Selkä on alunperin mennyt joskus urheillessa, ja jäänyt sen jälkeen vaivaamaan. Onnistuin rikkomaan sen viime viikolla töissä jo hieman, ja lopullisen niitin se sai pääsiäisenä rempatessa. No, nää on näitä. Nappasin juuri lihasrelaksantin + kipulääkkeen, hoten jos tekstistä ei loppua kohden saa selvää, syyttäkää niitä!

Mutta sitten itse asiaan, taloon. Kävin tänään tarkistamassa keittiön työtason värin, joka jäi epäilyttämään. Viikon verran vielä tarviis malttaa ennen uutta keittiötä, jaiks! 

Tämän suuren toiminnan (joka oli oman päivänä suurin remppaa edistävä teko) lisäksi meillä kävi muurari tänään! Muurari sai tehtyä jotain tasovaluja ja piikkauksia... I don't know, en ole oikein selvillä noista termeistä.. No mutta kuitenkin, jotain pohjatöitä hän kävi tekemässä! Hommat jatkuu oletettavasti ensi viikolla, kun saadaan uudet luukut hommattua.

Puolisko oli päättänyt tehdä pikkuostoksen uimahullulle Pipalle....


Kyllä. Lasten uima-allas... Ja tuo tyllerö on aivan hulluna siihen, polskinut koko päivän. Totesin sitten tyynesti, että onkohan meidän lapsoset pilalle hemmoteltuja..? Eivät kuulemma, uskoo ken tahtoo...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti