perjantai 12. syyskuuta 2014

Sairasloman tunnelmia part 2 : Vatut vattuun!

Sairaslomasta on nyt mennyt aika tarkkaan puolet - vielä pitää kolme viikkoa lusia kotosalla. Yllättäen en ole tehnyt mitään minkään eteen, lähinnä katsonut erinäisiä tv-ohjelmia, leffoja ja välillä riipustellut koulutehtäviä. Viime viikonloppuna puolisko päätti kuitenkin saada jonkin aktiivisuuspiikin, ja alkoi ajamaan (hyvin villiksi päässyttä) nurmikkoa. Tämän jälkeen hän toteutti kauan pyytämäni toiveen - otti lapion ja kärryt, ja alkoi kaivaa sieltä, mistä minä käskin. Meillä kun on pihalla "pari" juttua, mitkä ovat olleet TO DO-listalla jo jonkin aikaa, ja itseäni on syönyt suuresti, etten pysty niitä hoitamaan. Mutta nyt puolisko suostui pari tehtävää suorittamaan!

Aloitettiin villiintyneiden vattupuskien pois kaivamisella. Kuten kuvastakin ehkä näkee, vattupuskien sijaan ne olivat lähinnä kasoja heinää, missä oli pari vatunoksaa pystyssä. Eikä niistä oikein marjojakaan tullut, joten  ne saivat lähteä.


Lisäksi vattuset olivat tehneet pikkuisia vauvoja ympäri pihaa, jotka sitten samalla otettiin pois. Surullisen koomisia näkyjä, yksi oksa pystyssä siellä täällä...


Puolisko ei kuitenkaan yksin joutunut toimimaan, minä avustin! Eli minä osoitin mikä puska pitää poistaa, puolisko kaivaa sen lapiolla pois ja repii oksat yms kärryihin. Itse otin tarttumakepeilläni lähistöltä ylimääräisiä ruohotupsuja kärryihin! (Tuo tarttumakeppi on siis sairasloman ajaksi saatu kepakko, jolla pitää poimia kaikki maahan tippuneet asiat, kumartaminen kun ei ole sallittua.) Voin vain kuvitella, miten huvittavalta tämä touhu on näyttänyt... Heilun tuon kepakon kanssa nostellen yhden-kaksi keppiä ja esitän, että olen tehnyt suurenkin työn.. No, siinä on ollut ohikulkijoilla katsomista. :)


Tämän lisäksi puolisko sahasi parit ylimääräiset oksat pois ja siivosi pihan muustakin ylimääräisestä tavarasta. Kyllä tuli siistiä taas pitkästä aikaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti