lauantai 30. elokuuta 2014

Sairasloman tunnelmia, part 1.

Täällä taas! Sairaslomaa on kulunut nyt 1,5 viikkoa, ja eilen tuli tieto että ajokielto pitenee kahdella viikolla. Alunperin oli siis sovittu, että neljä viikkoa ajamatta ja "kotihoidossa" + kaksi viikkoa sairaslomaa päälle, mutta fysioterapeutti ilmoitti eilen, että koko kuusi viikkoa meneekin kotosalla homehtuessa. En viitsi edes kuvailla, miten riemuissani olin. 

Raskaat remonttihommat jäävät minulta pitkälle tauolle, sillä koko loppuvuonna en saa tehdä mitään voimaa vaativaa/raskasta työtä. Onneksi minun osaltani on kesken vain maalailuja jne, joten uskon, että saan ne tehtyä loppuun jahka saikke on kärsitty. Puoliskon pitäisi vielä vedellä sähköjä taloon, jossa alkaa jo olemaan melko pimeää iltaisin. Onneksi hän sai eilen tehtyä keittiön kulmauksen valot, helpotti melkoisesti ja heti tuli huomattavasti siistimpääkin, kun sähkörojut siirtyivät pois.

Näin meillä tehdään sähkötöitä
Huono kuva, mutta yläkaappien alle ilmaantui uudet valot.
Seuraavaksi vuorossa olisi vielä keittiön sähköjen viimeistely, OH + MH sähköjen viimeistely jne. Kyllähän sitä hommaa on, mutta pikkuhiljaa....

Leikkausta edeltävän päivän käytin hyväkseni ja shoppailin viimeisetkin roposeni pois. Löysin muun muassa pari uutta pikkuasiaa keittiöön - leipälaatikon ja taulun. Tykkään molemmista, etenkin hinnan puolesta (Leipälaatikko alennusmyynnisttä 4€, taulu 5€)



Lisäksi päätin testata ensimmäistä kertaa elämässäni hillon tekoa, ja ai että kun tuli hyvää..!


Mutta nyt on eri ääni kellossa. Päivät menee tylsistyessä ja kiukutellessa. Mitään ei voi tehdä, mutta mieli halajaa  maratonille, uimaan, ratsastamaan aasilla ja kiipeilemään Kilimanjarolle. Mutta sen sijaan, vietän päiväni kotona. Alla näkyy tämän hetkinen salonkini, jossa päivät kuluu. Siitä voi bongata myös seuralaiseni, joka rakastaa sitä, että vihdoin joku lepäilee hänen kanssaan!


Ja se meidän toinen hurja... Leikkii vahtikoiraa omalla tavallaan, päivästä toiseen. En tosin väitä, että tuo otus turvallisuudentunnetta kovasti lisää. Hyvä yritys kuitenkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti