tiistai 19. elokuuta 2014

Projektit kuvina

Noniin, nyt on viimeisimmät etenemiset kuvattu. Ihan niin pitkälle en päässyt mitä olisin halunnut, vaikka sutisin ja touhusin koko päivän hullun lailla. No mutta, parempi tämäkin.

Aloitetaan vaikka alakerrasta. Alakerrassa on siis sauna, saunan pikkueteinen, kodinhoitohuone ja rakentamaton tila. Sauna on jo aiemmin käsitelty, rakentamaton tila toimii varastona. Eteinen ja khh ovat mielestäni vähän tympiviä ulkonäöltään, joten päätin fiksailla niitä. Projekti aloitettiin kattojen maalauksella, joka jäi nyt yhtä kerrosta vaille valmiiksi. Tässä kuitenkin kuvia työnjäljestä:

Pikkueteinen ennen (siistinä tottakai...)
Pikkueteinen edelleen siistinä. Katto maalattu nyt kahdesti.
KHH ennen. Siistinä sekin.
KHH yhden maalikerroksen jälkeen.
Lisäksi tuli tehtyä pieni pikaprojekti; avaintaulu. Satuin löytämään vanhoja koukkuja, jotka ruuvasin vaatehyllyn seinään. Kehyksiksi pääsivät jonkun vanhan julisteen kehykset, ja tadaa - valmis! Yksinkertainen, helppo ja nopea, mutta äärimmäisen tarpeellinen.

Ja sitten seuraava projekti; pikkueteinen. Siis yläkerran pikkueteinen. Tämä projektihan aloitettiin ikkunoiden ja oven maalaamisella, sitten sudittiin seinät. Neljästi. Neljästi, koska seinässä olevat rakoset suorastaan korostivat vanhaa (kirkkaanpunaista) seinässä aikoinaan ollutta maalia, joka oli peitetty vaalealla seinämaalilla. Nyt eteinen sai uuden, lämpimämmän maalisävyn.

Ennen

Jälkeen. Eri kuvakulma, mutta tästä näkyy seinänväri hyvin.
Ennen
Jälkeen
Sellaisia. Näistä jatketaan sitten sairasloman jälkeen... Alakerran katot maalataan vielä kerran, ja sitten aloitetaan seinien lakkaus. Lattian kohtalo on vielä epäselvä... Pikkueteinen odottaa vielä listojen maalausta ja lattian käsittelyä. Ja ties mitä sitä sitten keksiikään vielä....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti