lauantai 2. elokuuta 2014

Terassin tila: 65% done

OUJEE! OUJEE!! Meidän terassi oikeesti valmistuu! Ja tappotahdilla etten sanois!

Aloitetaanpas nyt sillä kuvalla, mistä tänään aamulla lähdettiin liikenteeseen.


Rungon ulkoreunat paikallaan. Ja siitä lähdettiin liikkeelle tekemään lisää "niskoja"

Remonttimies
Aloitettiin hommat kaksin, mutta onneksemme puoliskon isä tuli kanssamme rakentelemaan. Tai no, itseasiassa siinä kohtaa miehet rakentelivat ja minä kuljetin heille mehua ja leipiä! Enkä valita, hyvässä tahdissa työt etenivät.

Rungon niskat toisella puolella valmiina
Yhdessä vaiheessa ruuvit loppuivat kesken, tottakai. Niitä hakiessani miehet olivat jo pystyttäneet aidan tolppia, tehokasta etten sanoisi!


Sitten alettiinkin jo asetella päällilautoja paikalleen. Päällilautoina toimivat Lunadeck-nimiset puunkalikat. Epäröin tätä hieman, kun puolisko kertoi nämä puut valinneensa, mutta pakko myöntää - hyvin toimii! Puut kiinnitetään toisiinsa pienien muovinpalasten avulla, joten ruuvinreikiä ei jää näkyviin ja pito on silti loistava. Tykkään!

Lunadeckin kiinnikkeet
Päällilautoja saatiin tänään laitettua puoliväliin asti, huomenna laitetaan loput. Tältä näyttää tällä hetkellä:



Tolppien väliin tulee siis aitaa, ja tolppia tulee lisää myös toiselle (kuvassa oikealla) sivulle. Tällä yritetään välttää ihmisten ylimalkainen terassilta tippuminen! Ai että, nyt kyllä väsyttää tuhottomasti, mutta olen myös todella tyytyväinen päivän työpanokseen. Kiitos A:lle avusta!

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! Ja hieno valinta tuo lunadeck - ihan uusi tuttavuus minulle :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, ollaan itsekin tyytyväisiä! :) En voi muuta kuin suositella kyseistä materiaalia, on niin hyvää ja helppo asentaa. Säästää omia hermojakin huomattavasti, kun homma sujuu :)

    VastaaPoista