perjantai 1. elokuuta 2014

Terassin runko = almost done!

Guess what these are....

Pipan lisäksi kuvasta löytyy meidän terassilaudat! Kuljetus saapui torstai-iltapäivällä, joten tänään päästiin jo aloittamaan. Ja aika hyvässä tahdissa saatiin hommia tehtyäkin, rungosta jäi vain pari osaa tekemättä!


Kuvassa runko näyttää vinolta, mutta se johtuu vain siitä, että tontin maasto viettää juuri päinvastaiseen suuntaan alas, joten terassi näyttää kaltevalta, vaikka se onkin suora.

Usko pois, vatupassia on käytetty joka nurkassa ja hölpäyksessä vähintään 17 kertaa. Kyllä se on suora.

Huomenna isketään noiden kuvassa näkyvien neliöiden keskelle vielä pari tukipuuta lisää, ja sitten voidaankin aloittaa päällilaudoitus! Ihmeen nopeasti tämä etenee, kun vain alkaa tekemään. Itse en vieläkään ole täysin selvillä tästä lopullisesta suunnitelmasta, koska terassi tosiaan on täysin puoliskon ajatusten tuotosta... Mutta eipä siinä mitään, eiköhän toimintasuunnitelma työn edetessä selkene!

Vihdoin on tarjolla myös kuvaa uudistuneesta keinutuolista. Alunperin tarkoituksena oli tehdä keinutuoliin jokin pieni teksti/tms, jonka itseasiassa teinkin. Tuolin yläosassa oli jo pieni maalattu latinankielinen tekstinpätkä, mutta päädyin kuitenkin maalaamaan sen peittoon... Jokin siinä ei vaan napannut. Jätetään siis tuoli ainakin toistaiseksi tällaiseksi, katsotaan sitten josko jokin inspiraatio iskee.

Before

After
Sopii kyllä ympäristöönsä värityksensä puolesta, ja tykkään tuosta puolikiiltävästä pinnasta. Tänään olen itseasiassa tehnyt melkoisesti muutakin - esim. maalannut eteisen ikkunat, siivonnut ja viritellyt verhoista pikkuisia näkösuojia vaatekaappiin, mutta täytynee siirtää kuvat niistä projekteista ensi kerralla... Nyt jatkan irtokarkkipussin harkitsematonta ja nopeatahtista tyhjennystä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti