keskiviikko 30. heinäkuuta 2014

Terassi continues

Pitkästä aikaa vähän terassiuutisia! Oli sen verran tiukka aikataulu viime viikolla, ettei ehtinyt tekemään juuri mitään terassin eteen. Keskiviikosta asti nimittäin leivottu! (En ole ikinä elämässäni leiponut yhtä monta lusikkaleipää kuin torstaina... Alkoi lusikkaleivät tulla korvistakin ulos.) Perjantaina oli mamman 85v kahvitukset, lauantaina käytiin piknikristeilyllä ja sunnuntaina oli toiset synttärit! Juhlatohinaa siis koko viikonloppu.

Mutta nyt taas jatkettiin terassin kanssa. Aloitettiin kuorimalla pahvitöröt betonipylväiden päältä pois, jota ei muuten voinut kuvitellakaan tekevänsä käsillä... Yritin toki, mutta siitä irtosi vain noin neliösentin palasia kerrallaan.



Puolisko siis vetäisi rälläkällä pahvitöröt halki ja minä revin ne pois. Sitten se jo sujui aika hyvin! Tämän jälkeen maalasin betonitöröt. Nehän jäävät loppupeleissä piiloon, mutta päätettiin kuitenkin maalata ne vähän paremmin ympäristöön sopiviksi. Eipä sitten ainakaan paista vaaleanharmaa väriä mistään välistä!

Tämän jälkeen askarreltiin maisemointikangasta terassin alueelle. Tämä kangas oli enemmän allekirjoittaneen vaatimus, sillä vihaan sitä, että joutuu repimään pikkurakosista ruohonkorsia pois. Kankaan laiton jälkeen vielä pylväiden  toinen maalaus ja sokkelikaistasta hatut päälle! Nyt odotellaan siis enää puita, joiden pitäisi saapua viimeistään perjantaina. Viikonloppuna pitäisi aloittaa terassin laudoitus - JEI!

Kangasta paikoilleen
Tällä hetkellä terdealue näyttää melko hupaisalta - mustalta hattivattiarmeijalta...


Maalattu ja hatutettu hattivatti odottamassa laudoitusta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti