torstai 3. heinäkuuta 2014

Tee-se-itse muistitaulu

Alkoi viime viikolla ärsyttämään, kun kaikkia tärkeitä lippulappusia saa saalistaa kaikkien mahdollisten tavaroiden seasta. Minulla on aina ollut jonkinlainen oma paikkansa tärkeille lapuille, josta kaltaiseni ehkä-ihan-aavistuksen-unohtavainen ihminenkin ne löytää. Näin ollen halusin meille keittiöön muistitaulun.

Sellainen tavallinen korkkipohjallinen taulu ei kuitenkaan sopinut mielestäni keittiöömme, joten aloin kehittelemään ideoita ja hakemaan inspiraatiota netistä. Netistä löysinkin inspiraationi, toisen bloggaajan, (jonka nimeä en enää muista!) joka oli toteuttanut muistitaulun tähän tyyliin.

Elikkä tarvikkeiksi tarvitaan: canvastaulu (itsellä 40x50cm), nauhaa, nitoja. Nitoja tosin piti vaihtaa, koska eihän tuo nyt sopinut tällaiseen työhön.... Nauhoja ostin kolmea eri väriä, värit valitsin keittiöstä jo löytyvien värien pohjalta. Näin ollen väreiksi valikoituivat valkoinen, musta ja hopea.


Sitten ei muuta kuin nitomaan! Mustaa laitoin vain pari skraidua, jottei siitä tule liian vallitseva väri. Lisäksi hopeaa on myös vain pari raitaa samasta syystä. Nuo nauhathan voi laittaa miten itse haluaa, itse päädyin tällaiseen vinoon ruudukkomalliin. Tältä taulu siis näyttää nauhojen kanssa.


Ja sitten vielä viimeinen silaus; ihanat heräteostoksena löydetyt GLITTER-pyykkipojat tärkeitä lappusia kiinni pitämään. Nyt pysyy lappuset tallella!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti