maanantai 17. helmikuuta 2014

Day 4, ja ensimmäiset ongelmat!

Viikonloppuna saatiin koko makkari koolattua ja sähkötyöt aloitettua. Tuo edellisessä tekstissä haaveilemani levytettyseinähiottulattia-kokonaisuus ei taida olla ihan lähipäivinä tapahtumassa. Tässä kohtaa remonttia on vielä sen verran naiivi ja toiveikas, että olettaa ja toivoo kaikkien asioiden sujuvan kuin vettä vain. Yllätys yllätys, tietämykseni sähkötöiden ja koolausten teosta on sen verran vajaa, ettei tuollainen aikataulu olisi varmaankaan ollut mahdollinen edes Strömsössä - Varsinkin kun koolaukset tehdään VANHAN talon seinään. Tiedoksi muillekin, seinät eivät ole enää tikkusuoria, joten koolaustakaan ei voi suorittaa yksinkertaisella rima käteen, ruuvi päälle- taktiikalla, vaikka sitä toki ehdotinkin. Sen sijaan otetaan rima ja viisitoista ruuvia, vatupassia tarvitaan joka käänteessä puhumattakaan niistä pikku kiiloista, joita saa vedellä edestakaisin, jotta seinä alkaisi edes muistuttamaan suoraa. No, tältä täällä näyttää nyt.
Lattiaa en saanut eilen hiottua, koska pääkeskittyminen oli koolauksessa. Näin ollen ajelin aamulla koirien kanssa talolle, tarkoituksenani hioa lattia valmiiksi aamupäivällä. Kiitos sähköyhtiön, en tätä tehnytkään.. Sähköt ovat poissa koko aamupäivän, tietysti. Täytynee käyttää aika hyödyksi ja käydä ostelemassa jotain sisustustilpehöörejä... ;)

2 kommenttia:

  1. Hei, hauska nähdä, että jollakin toisella on myös vanhan talon seinien koolaus menossa. Meillä se vaihe on jo tehty, mutta ei se tosiaan mikään nopea juttu ole. :) Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Joo, tämä on kyllä upeaa hommaa... Yllätyin tästä työn määrästä, kun ei ole vastaavaa ennen tullut tehtyä. Mutta no, toivottavasti lopputulos on vaivan arvoinen! Kiitos! :)

    VastaaPoista