tiistai 25. helmikuuta 2014

Loma ohi - paluu arkeen

Prahan matka tuli tehtyä, ja arjen hulinat ovat taas täällä. Reissu oli kaikin puolin ihana, enkä voi muutakuin suositella tuota ihanaa kaupunkia matkakohteena! Kaverini ihmetteli, miksi ihmeessä menemme tähän aikaan matkalle, kesällä kun olisi kivempi. Kieltämättä ajattelin näin aluksi itsekin, mutta jälkikäteen ajatellen tämä oli ehkä parhaita aikoja lähteä sinne! Sää Prahassa oli mahtava, koko ajan pärjäsi ilman takkia ja sai paistatella lämpimässä kevätauringossa. Hotellinamme toimi Pure White Design Hotel, joka ulkokuorestaan huolimatta paljastui aivan ihanaksi pikkuhotelliksi! Tuo nimen Design-osio tuli esiin hotellihuoneen suunnittelussa, sillä suihku sijaitse pari metriä sängyn vieressä, läpinäkyvässä lasikopissa... Irstasta sanon minä. Mutta tältä näytti hotellihuoneemme, ainakin silloin kun saavuimme. Kuvaa katsoessa tulee aina ikävä tuota sänkyä, se oli kyllä aivan mahtava.


Neljä päivää reissussa oltiin, perjantaista maanantaihin, ja tuo perjantai-ilta meni onnistuneesti ohi migreenin kourissa. Loistava ajoitus silläkin pirulaisella, mutta onneksi se oli aamuun mennessä ohi. Muut päivät meni mm. shoppaillessa, herkutellessa, kaupunkia kiertäessä ja parissa museossa (tekniikan museo ja seksivälinemuseo, hih! ) käydessä. Taisin saada pari kiloakin lisää matkan aikana, sillä alla olevan kaltaisia herkkuja tuli popsittua... Tottakai, lomalla kun oltiin!!


No mutta, se reissu oli ja meni, ja heti tiistaiaamuna oli paluu arkeen. Koirat piti hakea hoidosta ja luennollekin piti raahautua heti aamusta, vaikka vasta yöllä tultiin kotiin. Opiskeluhetken jälkeen lähdettiin talolle remppaa jatkamaan, ja taisi siitä lomasta olla todellista hyötyä - sen verran paljon saatiin tänään aikaiseksi! Allaolevasta kuvasta sen huomaa, mutta tänään saatiin kaikki kittaukset tehtyä ja lisäksi makuuhuoneen kattopaneelit laitettiin paikoilleen! Näyttää nyt jo niin hyvältä, etten malta odottaa lopputulosta! Nyt siis nukkumaan, jotta voi mennä aamulla jatkamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti