torstai 20. helmikuuta 2014

Päivän sana: KIPSILEVY

Seitsemän päivää töitä takana ja nyt on seinät levytetty! Jopa kakluunin ympäristöstä, joka osoittautui yhtä monimutkaiseksi, kuin olin pelännytkin... Puoliskoni käski minun askarrella ohuemmasta kipsilevystä nämä hankalat paikat, samalla kun hän levytti muut osat ko. huoneesta. Ehkä hyvä niin, sillä kaltaiseni ammattilainen suoriutui kyseiseistä tehtävästä yhdessä henkäyksessä! Melkein ainakin... Taisin tehdä reilu 10-15 palaa, joista neljä hyväksyin seinään asti... Mutta hyvä tuli! Katon panelointi ja kittaus jätettiin ensi kertaan, joten päästiin kerrankin lähtemään työmaalta hieman ennen yhdeksää.

Myös toinen projektini etenee hyvin, nimittäin jalkalistat. Tuolla talossa oli upeat, suuret jalkalistat jotka halusimme säilyttää. Pieniä kolhuja ja reikiä niissä toki oli, joten pienen pieni TLC oli tarpeen. Ja kiitos veljeni vaimokkeelle urakan ärsyttävin osuus (eli hionta ja kittaus) sujuivat hyvinkin näppärästi!
Hiontamestari työn touhussa


Tältä ne siis näyttävät tällä hetkellä. Kitti on kuivunut ja listat odottavat hiontaa ja maalausta. Kamalaltahan ne nyt näyttävät, mutta itselläni on vahva usko, että niistä tulee entistä ehommat valmiina!

Remonttitouhumme taukoavat nyt muutamaksi päiväksi, kun suuntaamme ulkomaille. Matka on varattu ajat sitten, ja on kieltämättä tarpeellinen tauko remonttikiireille. Kyseinen matka on samalla myös itseni ensimmäinen kerta lentokoneessa, hieman hirvittää jo, mutta toivotaan että kone pysyy ilmassa! Nyt siis vielä viimeisiä matkatavaroita pakkaamaan ja huomenna suunnaksi Praha. Hyvää viikonloppua, jatketaan remppailua ensi viikolla entistä energisimpinä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti