torstai 27. helmikuuta 2014

Metallinhohdetta, ruskeaa ja valkoista...



Siinä meidän makuuhuoneen värit. Tänään saatiin tosiaan ensimmäinen pintamaalikerros seinään, sekä toinen lakkakerros lattiaan. Lattiasta tulee läpikuultava valkoinen, seinistä kolme tulevat vaalean rusehtavaksi ja yhteen seinään laitettiin tänään struktuuritapetti, joka lopulta maalataan helmiäismaalilla. Struktuuritapetti on Tikkurilan Tunto-sarjaa, johon kuuluu jo erilaisia struktuurimaaleja. En kuitenkaan halunnut niitä lähteä seinään laittamaan, koska halusin laittaa jotain täysin uniikkia. Tämä tapettiratkaisu on siis (ainakin kuvitelmissani) loistava, ja helmiäismaalilla aion saada siihen vielä vähän lisävaikutusta. Alkuperäinen idea tapettiin lähti Tikkurilan esitteestä löytyvästä kuvasta, jonka näette alla.



Kuten kuvassa huomaa, tuo varpu-kuvio on laitettu alaspäin. Oletan, että se on ns. väärinpäin kuvassa, koska mikään oksa/varpu/pensas tuskin kasvaa alaspäin! Kuitenkin jotenkin tuo suunta on mielestämme kivempi, joten meille tapetti laitettiin samaan suuntaan. 
Tuo kovasti mainostamani tapetti vei tapetointineitsyyteni! Kyseessä oli siis ensimmäinen tapetointini, joten vähän pelotti lopputulos - etenkin, koska olen erittäin tietoinen siitä miltä sen kuuluisi näyttää... Mutta hyvin selvittiin! Kuvaa en siitä vielä kiusallanikaan tänne laita, mutta allaolevassa kuvassa näkee, miltä seinät näyttivät pohjamaalin jälkeen. 
Kakluunin värikään ei näytä yhtään niin pahalta nyt, kun sen ympärillä ei ole enää vihreää ja sinistä ja kultaista ja ruskeaa jajaja..... Tosin uskon, että maalaan koko härvelin silti.

Niin valkoista! Kuvassa myös tänään ostettu tapetointipöytä, joka kuitenkin osoittautui turhaksi - tapettivuota kun oli yli metrin leveä, joten pöydän leveys ei riittänyt sen käsittelyyn.

Tilanne on siis tällä hetkellä se, että huomenna laitetaan vielä toinen kerros pintamaalia ja tapettiseinään ensimmäinen kerros helmiäismaalia. Lisäksi lattia täytyy hioa kevyesti ja lakata viimeisen kerran. Sitten se olisi VALMIS, ah mikä ihana sana! Eikä hetkeäkään liian aikaisin, nimittäin alunperin muutto olisi pitänyt suorittaa perjantaihin mennessä, mutta kiitos ystävällisen vuokranantajamme, saimme viikonlopun lisäaikaa. Joten huomenna kämppä kuntoon + pakkaamismaratooni ja lauantaina koko suku töihin - muutetaan, siivotaan ja siirretään roinaa paikasta A paikkaan B sellaisella vauhdilla, että jäisi olympiavoittajat kakkoseksi. Huh, kyl tää tästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti