lauantai 15. helmikuuta 2014

Remonttia, remonttia

Nyt on avaimet taloon saatu, ja remontti aloitettu! Remonttiprojekteja on todella paljon, mutta aloitetaan nyt tärkeimmästä; makuuhuoneesta. Toivoa sopii, että kyseinen huone saadaan valmiiksi ennen kuun loppua, jotta se olisi valmis muutettaessa. Remonttipöly kun on muutenkin niin mukavaa, että haluaisin ainakin nukkua erossa siitä!

Tässä pari kuvaa lähtötilanteesta. Huoneesta tulee loppujen lopuksi iso olohuone, mutta tällä hetkellä se saa toimia makuuhuoneena. Olohuoneeksi se muuntuu yläkerran valmistuttua, jolloin makuuhuone siirtyy sinne, ja nykyisen makuuhuoneen ja olohuoneen väliseinä kaadetaan.




Projekti lähti nopeasti liikkeelle; listat irti, muovimatto ja sen alta paljastuva levy irti. Onneksemme niiden alta löytyi hyväkuntoinen lankkulattia, joka vaatii vain hionnan ja lakan päälle. Seinät tullaan koolaamaan ja levyttämään kokonaan uudestaan, joten se on tällä hetkellä ajallisesti eniten kuluttava projekti.

Oma työnkuvani on lähinnä lattian hiominen, koska olen erittäin tarkka siitä, miten tasainen siitä tulee. Rautakauppiastaustani takia näen jo silmissäni, millainen lattiasta tulee, ja siihen ei epätasaisuudet sovi! Valehtelisin jos väittäisin, että kaksi päivää 6-7 h hiomista sopisi jollain tavalla leikatulle polvelleni, mutta minkäs teet!

Kohta olisi taas lähtö remppaa jatkamaan. Tänään saamme runsaasti apuvoimia, kun molempien vanhemmat tulevat antamaan panostuksensa työhön. Omissa unelmissani tänään illalla lattia olisi hiottu ja seinät levytetty, toivoa sopii että näin todella olisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti