tiistai 25. maaliskuuta 2014

Ain laulain työtäs tee (?)

Tulipa tehtyä vaikutus naapureihinkin! Sain vihdoin aikaiseksi aloitettua pihatyöt, ja niitä tehdessä piti tietysti kuunnella vähän musiikkia. (Lopputulos on huomattavasti hauskempi, kun tietää musiikkimakuni, JOTEN myönnettäköön saman tien, että "musiikilla" tarkoitetaan tässä yhteydessä muun muassa Robinia, iskelmää ja espanjalaista poppia.)

No, siinä sitten toikkaroin hyvin epävakailla puutikkailla, tätä edellämainittua musiikkia kuunnellen, laulaen ja vähäsen myös epämääräisellä tavalla liikehtien (nimenomaan liikehtien, ei sitä pörheltämistä voi hyvällä omalla tunnolla tanssimiseksi kutsua). Yhtäkkiä havahdun ja lähes tipun tikkailta tajutessani, että naapurihan se siinä seisoo kymmenen metrin päässä... Krhöm. No, omapa on pihani ja saipa sitten koko shown kerralla!

No mutta nyt kun päivän show-osuus on käsitelty, voinkin kertoa miten remontti on edennyt tänään. Nimittäin....

*fanfaarimusiikki* 


....LATTIA ON HIOTTU! VIHDOIN!

Aivan ihanaa, se helvetti on nyt takana! Ja kaikille remontoiville tutuille ja ystäville tiedoksi: Jos joskus tarvitset koolausapua, voit soittaa meille. Jos tarvitset maalaus- tai kittausapua, voit soittaa meille. Jos tarvitset vaikka neuvoja vessan siivoamisessa, voit soittaa meille. Mutta jos tarvitset apua lattiamaalin hiomisessa, toivotamme kauniisti hyviä hiontahetkiä, apuun emme todellakaan ehdi, ajankohdasta riippumatta! Kyllä tämä hiontakokemus riittää meille seuraavaksi 20 vuodeksi. 

Ja mitä tulee tuohon puutarhatyöosuuteen, (jos nyt unohdetaan tuo show-osuus...) se on kyllä älyttömän mukavaa touhua! Tosin uudet tikkaat voisi olla ihan tarpeen, nuo puutikkaat ovat vähän niin ja näin...




Monet omenapuistamme ovat luultavasti sellaisia, että niitä ei ole koskaan karsittu. Sellaisia pöheikköjä ne olivat! No, nyt on suurin osa valmiita, tosin oli pakko jättää homma hiukan kesken, koska kaikki lihakset alkoivat olla suht kipeitä. No, the show must go on vai miten ne sanoo - huomenna jatketaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti