maanantai 17. maaliskuuta 2014

Rennon viikonlopun jälkeen paluu arkeen

Viikonloppu oli ensimmäinen remonttivapaa viikonloppu. Lauantaina piti kaverin kanssa harjoittaa pihahommia ja viettää saunailtaa, mutta loskakelin yllättäessä päätettiin unohtaa koko talon kunnostus-osa illansuunnitelmista ja siirryttiin suoraan saunailuun. Juomapuolikin oli kunnossa..




Käytiin vielä vähän tanssahtamassa baarissa, ja seuraavana aamuna olo oli sen mukainenkin. Sunnuntai siis meni pitkälti sängynpohjalla. Hups.

No mutta maanantaina oli edessä paluu arkeen! Nimittäin hiomiseen.... Niinpä päivänaikana tuijottelin pitkälti alla olevaa näkyä..


Välissä tosin vietin pullataukoa kaverin kanssa, jota en ollut pitkään aikaan nähnyt. Näki samalla meidän talon ekaa kertaa ja huomautti mahdollisesti hieman lihonneesta koirastamme.... Pipa on nimittäin saanut ehkä vähän muotoja masunsa ympärille. Hups jälleen.

Palatakseni tuohon lattiaan, se jopa edistyi! Nyt on huoneen takaosasta hiottu osa kokonaan, vielä sitä kyllä on jäljelläkin... Kuvaa lattiasta en taaskaan pölykerroksen takia saanut. Mies sen sijaan otti tänään huoneiden väliset karmit pois, sillä päätettiin ettei laitetakaan ovea enää siihen.


Samalla lähti kynnys, onneksi. Sekin kun oli sattumoisin vihreä........ 

Saatuani päivän päätökseen marssin vetoketjuoven läpi, tarkoituksenani syödä jotain. Puolisko kuitenkin ilmoitti, että aikomukseni oli turha, sillä olin kokonaan pölyn peitossa. Kirjaimellisesti kokonaan. Joten ensin suihkuun, jottei koko lopputalo ole täynnä sitä samaa ahdistavaa pölyä. Todisteeksi epäilijöille, alla kuva silmälaseistani...


No, ainakin sain tänään lattiaa eteenpäin! Huomenna edessä on kouluhommia päivällä ja töitä illalla, joten remppailu saattaa jäädä osaltani vähemmälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti