keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Omenapuita, kodinkoneita ja pirusti pölyä

Tänään yritin hieman jatkaa omenapuiden karsintaa, ja jatkan vielä huomennakin! Niistä ei varmaan ole kohta enää mitään jäljellä... Asiaa hankaloittaa tietty ne aiemmin mainitut surkeat puutikkaat... Mietin itseasiassa tänään, olisiko pitänyt ajaa paku puun alle ja sitä kautta leikata oksia. Totesin kuitenkin, etten järkytä naapureita samantien uudestaan eilisen laulushown jälkeen! 

Mainittakoon samalla, että etenkin meidän nuorempi koira Pipa rakastaa puutarhahommia. Taivaalta suorastaan sataa ihania, silputtavia oksia!! 

Oksasilppuri työn touhussa


Sen lisäksi en paljoa muuta tehnytkään. Siivosin hiotun huoneen, jotta sitä voisi alkaa maalaamaan. Jestas sitä pölyä...


Noin 1 cm pölyä tasaisesti koko huoneessa. Meinas imuristakin loppua puhti...

Edellämainittujen hommien lisäksi tilattiin tänään keittiöön kodinkoneet! Koko paketti tuli yllättävän halvaksi rakentaja.fi-sivuston yhteisoston avulla. Ja jee, saan VIHDOIN iiiison jääkaapin! Ei siis mitään puoletpakastinpuoletjääkaappiyhdistelmää, vaan jättimäinen jääkaappi! Kyllä voi yksi jääkaappi olla tärkeä asia, mutta hei, ruoasta kun puhutaan... U know!

Jos lähtisi lataamaan taas akkuja huomista varten. Molemmilla selvästi painaa remonttiväsymys, kun hommat ei vaan suju sellaisella tahdilla kun pitäisi. Toivottavasti löydetään taas ne sisäiset duracellpuput ja saadaan hommat luistamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti