sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kuluneen viikon tunnelmia

Kulunut viikko... En edes tiedä, miten sitä kuvailisin. Kaaosmainen olisi ehkä se oikea sana. Remonttihan ei ole edennyt muutakuin keittiön tilaamisella, muutoin ei ole ehditty tekemään juuri mitään, silti jatkuvasti kauhea kiire. Tosin tämä oli ns. poikkeusviikko, itselläni oli töitä ja koulua aikalailla, ja niistä aiheutunut stressi sai aikaan sen, ettei kauheasti jaksanut keskittyä remppaamiseen.
Lisäksi viikonloppu oltiin Vaasassa, joten remonttia ei tarvinnut miettiäkään sinä aikana.

Tulevan viikon osalta olen kovin optimistinen. Huomenna aion (kelistä riippuen) hioa lattiaa ja/tai karsia omenapuut+piha-aidan. Nyt kun ilmeisesti olisi tuo puiden huoltoaika...???? (Näin minulle kerrottiin, itselläni ei ole hajuakaan asiasta. Lisäksi naapurit ovat näköjään karsineet omiaan joten mennään virran mukana!)

Loppuviikolla toivon, että pystyisin lakkaamaan lattian ja maalaamaan seinät. Jos olen superoptimisti, voisin sanoa että huone on perjantaina valmis. Mutta koska olen nykyisin jo hippasen realistisempi, toivotaan että saan ainakin aloitettua maalaamiset siihen mennessä! Lisäksi olisi myös saunan huoltokäsittely, joka pitäisi tällä viikolla tehdä.

Saunasta puheenollen, sehän on tällä hetkellä puunvärinen kauttaaltaan, harmaata laattalattiaa ja kiukaan valkoista muuria lukuunottamatta. Näin ollen päätin, että huollon yhteydessä voisin vaihtaa koko häkkyrän väriä samantien, jotenkin se punertava puu ei mielestäni toimi tuossa tilassa. Saunasuojat hain jo alkuviikosta, nyt sitten kun pääsisi läästimään niitä seiniin... Värisävystä voin sanoa sen verran, että harmaan suuntaan mennään ja jossain kohtaa tulee jälleen olemaan helmiäisefektiä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti