maanantai 3. maaliskuuta 2014

Puh, pah, pyllykujalta pois!

Ennen kuin otsikko herättää irstaissa sieluissa joitain mielikuvia selvennän, että se viittaa vain ja ainoastaan entiseen asuinpaikkaamme! Ja kyllä, muutto tuli tehtyä. Eilen haettiin vikat lamput ja tavarat pois, joten nyt on käytössä vain oma tönösemme. Ja voi tätä laatikoiden määrää...! 

Eilen tehtiin lisäksi vähän remppaa, puolisko laittoi makkarin kattolistoja ja itse aloitin seuraavan huoneen koolaamisen. Eilen tosin taisi olla vähän heikko remppa päivä molemmilla, kun ei yksinkertaisesti jaksanut puurtaa kauheasti. Näin ollen lämmitettiin sauna ja otettiin vähän rennommin ilta, jotta jaksaa taas painaa.

Se tässä on kyllä hyvä, että tuo mies on kovin osaava yksilö. Onnistuu sähkö- ja putkityöt, raksahommat ja ruoanlaittokin. Joskus sitä silti tulee valitettua, kun pyykinpesusta hän ei välitä. No, eilen hän sitten päätti yllättää toteamalla viikanneensa mun vaatteita väliaikaisen vaatekaappimme päälle. Innostuin jo tästä yllätyksestä, kunnes näin lopputuloksen...

Siinä VIIKATTUJA vaatteita. Nauruunhan mä repesin kun tuon pinon näin. Eikä siinä vielä kaikki.....


Hän oli myös parittanut sukkiani. Miehen logiikalla sukat muodostavat parin jos niissä on JOKO samaa väriä TAI samaa kuviota. Näiden kahden yhdistelmä taitaa olla mahdoton käsittää.. No hyvä yritys kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti