sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikonlopun tunnelmia

Viikonloppu alkaa olla jo takanapäin, ja meidänkin talossa vietetään rentoa sunnuntai-iltaa herkkujen kera. Ei tässä sentään koko viikonloppua ole kuitenkaan makoiltu!

Perjantaina päätin aloittaa uuden projektini: saunan. Sauna itsessään on rempattu n. vuosi sitten, mutta ilmeisesti kaikkia seinäpaneeleja ei ole uusittu tai sitten ne vain eivät pidä vedestä, sillä osa suihkun vieressä olevista paneeleista oli alkanut tummua. Ei siis vielä muuta kuin esteettinen haitta, mutta olen luonteeltani sellainen, että jos jonkun virheen huomaan se alkaa vaivata minua. Joten asialle oli tehtävä jotain! Niinpä ollen marssimme kauppaan ja ostimme jo aiemmin mainostamani helmiässävytteen, joka on melko villi ilmestys märkänä...

Purkissa...
Kaukalossa...
Ja seinässä. Kyllä, sininen seinä!

Rautakauppataustani takia tiedän, että kyllä tuo kuivuttuaan muuttuu oikean väriseksi. Kyllä silti hirvitti, kun saunan katto ja puolet seinistä hehkuu sinisenä.... No luojan kiitos, se väri tosiaan muuttuu kuivuttuaan! Yksi seinä on vielä käsittelemättä ja sitten paneelit on valmiita.

Lauantaina sen sijaan vietimme lähes koko päivän vanhempieni luona. Tarkoitus oli vain käydä syömässä, mutta loppupeleissä jäätiin saunomaan ja grillaamaan veljeni ja hänen vaimokkeensa kanssa. Ja oli kyllä mukavaa, saatiin istuskella iltaa rauhassa juoruillen ja syöden!

Koiratkin olivat tietty mukana, Pipa kävi tuttuun tapaansa uimassa äitini koristelammessa...



Ja pitihän sitä vähän leikkiä pellollakin! Kahdestaan, samalla kepillä, tottakai..

Dana - pieni koira, iso ego!

Sunnuntaina pakotin puoliskoni käymään kanssani Piha & Puutarha- messuilla, jonka jälkeen käytiin vielä veljeni luona ottamassa vähän kaatopaikkakuormaa kyytiin. Kotiin päästyämme koin hetkellisen energiapiikin, joten leikkasin piha-aidan valmiiksi ja maalasin ekan kerroksen pintamaalia olkkariin, wuhuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti