torstai 27. maaliskuuta 2014

Torstai täynnä töpinää!

Ai että, tänään on ollut todella ahkera päivä! Aamun aloitin auton katsastuksessa, josta jatkettiin puutarhatöihin kaverin avustuksella. Saatiin vihdoin hoidettua pensasaidat kuntoon, mutta jestas sitä työn määrää! Noin 20 metriä pensasaitaa ja taisi siitä tulla kaikenmaailman kepakkoja, lehtiä ja heiniä lähes kymmenkunta kottikärryllistä..

Tässä kuvassa osa aidasta on jo alkanut saada muotoa. Aidan kauempaa päätyä voi verrata tähän kuvan etualalla näkyvään pöheikköön.. 

Kyllä, kädessäni on sähkötyökalu! Ei hätää, olen edelleen ehjä! (uskomatonta, mutta totta.)


Innokas apurini J! (kiitti avusta!)

Ja tittidii, valmis aita!



Ruokatauon jälkeen jatkoin vielä toisen aidan karsimista, mutta se oli pakko jättää kesken.. Kätöseni nimittäin alkoivat ilmoittaa, että nyt alkaa riittää! Josko huomenna leikkaisin nekin valmiiksi asti.

Pensasaidan hoitamisen lisäksi sain puoliskoni avuksi omenapuiden viimeistelyyn. Oma pituus ei riittänyt joidenkin oksien karsimiseen, joten tuo kaksimetrinen jötikkä on ihan tarpeen näissä hommissa. Lisäksi oli pari hankalaa kohdetta, joissa vaadittiin vähän luovuutta.. Olen sen vert tapaturma-altis, että jätän suosiolla nämä puissa kiipeilyt saha kädessä muille... 

Turvallisuus ennen kaikkea...

     
Omenapuu nro 4, ennen sahailuja







Ja sahailujen jälkeen!

Nyt alkaa omenapuutkin näyttämään aika hyvältä, jes!

Ja jottei päivän ahkeruus jäisi tähän, myönnettäköön että päätin illalla vielä maalata olkkaria! Ja nyt on pohjamaalit koko huoneessa, wuhuu! Huoneen lisäksi maalia oli myös muualla..



Kyllä. Siinä on mun jalat. Maalia täynnä. Sen lisäksi maalia oli kädet ja paita täynnä, kasvoissa ja hiuksissakin. Argh.... No, onneks oli vesiohenteista maalia, sainpa hyvän syyn lillua suihkussa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti